Τα γνωστά δεδομένα

Η αγωνιστική που πέρασε δεν έφερε οποιαδήποτε διαφοροποίηση στα βαθμολογικά δεδομένα αφού τόσο εμείς όσο και οι ανταγωνιστές μας προχώρησαν με νίκες. Η διαφορά μας από την πρώτη Ανόρθωση διατηρήθηκε στο +8 ενώ από την τρίτη Ομόνοια στο +6 έτσι τώρα η προσοχή όλων στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική. Η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις ομάδες άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι αυτή θα είναι και η τελική κατάταξη του με την ολοκλήρωση του δευτέρου γύρου και το ζητούμενο είναι αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στους βαθμούς που χωρίζουν τις ομάδες.

Με την Ανόρθωση να κερδίζει και όταν ακόμα δεν το αξίζει αλλά και να έχει περάσει νικηφόρα τους πολύ δύσκολους αγώνες με ομόνοια και αελ, το ενδεχόμενο να χάσει βαθμούς φαίνεται απομακρυσμένο. Η ομάδα μας από την πλευρά της καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί έτσι ώστε να αυξήσει τη διαφορά από την ομόνοια αφού ο μεθεπόμενος αγώνας είναι ο μεταξύ μας. Αν καταφέρουμε να πάμε στα πλειοφς με το +8 θα έχουμε εξασφαλίσει σε ένα μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση και θα κάνουμε όνειρα ακόμα και για πρωτάθλημα.

>

Άρης, Ομόνοια και ΑΕΛ δεν είναι καθόλου εύκολοι αντίπαλοι και πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα αν θέλουμε να μην έχουμε απώλειες. Οι ομάδες της Λεμεσού κινδυνεύουν και καίγονται για βαθμούς ενώ η ομόνοια είναι πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος έστω και αν η αμφισβήτηση είναι έντονη στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ. Η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα μας και η ικανότητα να κερδίζει και όταν ακόμα δεν πιάνει την απαιτούμενη απόδοση έφερε τις έξι συνεχόμενες νίκες αλλά θα πρέπει να βελτιωθούν κάποιοι παίκτες έτσι ώστε να αποδώσει καλύτερα ολόκληρη η ομάδα.

Η απουσίες των Σεγκιρί και Δασκαλάκη επηρεάζουν την αμυντική γραμμή και παρόλο που εναντίον της Άχνας η εστία του Νικολόσκι έμεινε ανέπαφη παρατηρήθηκαν κενά που έφερναν τους επιθετικούς έυκολα σε θέση βολής. Ο Γιοβάνοβιτς δε δείχνει διαθετημένος πάντως να ρισκάρει οτιδήποτε και το μήνυμα που στέλλει είναι ότι κανείς δεν αγωνίζεται αν δεν είναι 100% έτοιμος και αν δεν προσπαθεί στις προπονήσεις. Το τελευταίο είναι ίσως και μια έμμεση προειδοποίηση σε κάποιους που έμαθαν διαφορετικά..

Ο Ζε Κάρλος που έλειψε με την Άχνα ακολούθησε τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα και από σήμερα θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Αναλόγως της προόδου που θα παρουσιάσει θα ξεκαθαρίσει το αν μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Άρη, ενώ η σίγουρη απουσία του Τσόροβιτς ίσως αναγκάσει τον Γιοβάνοβιτς να προτιμήσει και σε αυτό τον αγώνα το 4-5-1.

Τρίτη στις 8.00 με ΑΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!