Τα οφέλη της καλής αρχής

Το φετινό πρωτάθλημα άρχισε κάτω από τις χειρότερες συνθήκες και δεδομένα για την ομάδα μας. Ο αποκλεισμός σοκ από την Μπακού αλλά και τα πολλά αγωνιστικά ερωτηματικά που υπήρχαν για την ομάδα, δημιούργησαν έντονο κλίμα δυσπιστίας. Η μοναδική λύση σε όλα αυτά αλλά και την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία ήταν το καλό ξεκίνημα. Το πρόγραμμα θεωρητικά το επέτρεπε αφού Ένωση, Δόξα και Αλκή ήταν θεωρητικά αντίπαλοι τους οποίους μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η ομάδα πέτυχε τον τελικό της στόχο που ήταν οι νίκες στους αγώνες αυτούς έτσι μπορούμε να πούμε με αρκετή σιγουριά ότι υπάρχει πλέον η απαραίτητη ηρεμία στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Η ρεμία που επιτρέπει στους πάντες να επικεντρωθούν σε αυτά που προβλέπεται έτσι ώστε να υπάρξει ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Ο Γιοβάνοβιτς συχνά πυκνά θυμίζει ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ  είναι μια νέα ομάδα που χρειάζεται ακόμα χρόνο. Αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού μεσοαμυντικά έχουμε προβλήματα τα οποία χρονολογούνται. Οι προσθήκες των Καρυπίδη και Τζιόλη στο τέλος Αυγούστου βοήθησαν στο να διορθωθούν τα τεράστια κενά αλλά και αυτοί με τη σειρά τους δείχνουν να χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής.

Παρά τα όποια αγωνιστικά κενά η ομάδα κατάφερε να πάρει τις νίκες, οι οποίες δεν σκεπάζουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αφού ο Γιοβάνοβιτς δείχνει με τα όσα δηλώνει να αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα δεν είναι αρκετά δουλεμένη.

Η συνέχεια έχει ντέρμπι στα οποία ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δείξει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας αλλά και ικανότητας να τα διαχειριστεί σωστά αφού είναι αυτά που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και τον φετινό πρωταθλητή.

Περαστικά στον Μπόα

Μπορεί να έφυγε με άσχημο τρόπο από τον ΑΠΟΕΛ αλλά σε τέτοιες στιγμές το μόνο που μπορεί να ευχηθεί κάποιος στον Μποαβεντούρα είναι να ξεπεράσει το συντομότερο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Διαβάστε στη στήλη Πίκος Απίκος για τα καρδιακά επεισόδια πρώην και νυν παικτών μας και κατά πόσο αυτά μπορούν να αμαυρώσουν το έπος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!