Τα ταξίδια μπορούν να περιμένουν

Η σημερινή ανακοίνωση των πακέτων για τον πρώτο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι φυσιολογικό να σκορπίσει ένα αίσθημα ενθουσιασμού ανάμεσα στους οπαδούς μας. Η περσινή αποτυχία και η στέρηση από τα Ευρωπαϊκά ταξίδια, έγινε φέτος πραγματικότητα, έστω και μέσω της θεάς τύχης. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις παρέες είναι αναπόφευκτες και η προηγούμενη εμπειρία στο Ισραήλ από μόνη της πορώνει. Οι εκδρομές της επόμενης βδομάδας όμως μπορούν να περιμένουν. Το σημαντικό πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Λεμεσό το Σάββατο, θα πρέπει να είναι η μόνη μας έγνοια. Ο ΑΠΟΕΛ και κατ’επέκταση όλοι οι οπαδοί μας θα πρέπει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο ματς με την ΑΕΛ για χίλιους δύο λόγους.

Η ομάδα μας πρέπει να βρει τα πατήματά της το συντομότερο δυνατό, αν θέλουμε να γευτούμε επιτυχίες. Αν δεν αφοσιωθούμε στο πώς να φύγουμε νικητές το Σάββατο τότε οποιοδήποτε ταξίδι την ερχόμενη βδομάδα δεν θα έχει τον ίδιο πανηγυρικό χαρακτήρα.

Η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας θα πρέπει να είναι το πρώτιστο μέλημα όλων. Παίχτες, προπονητής, διοίκηση και οπαδοί  έχουμε καθήκον να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση ξεχωριστά και να επικεντρωθούμε σε ένα και μοναδικό στόχο κάθε φορά. Τα ταξίδια μπορούν να περιμένουν….

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!