Τα 10 συμβόλαια που λήγουν

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος για τα πολλά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν σε λίγες μέρες και πως η απόφαση για ανανέωση ή όχι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και πως θα κινηθούμε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδους που έρχεται. Εννέα συνολικά συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Μάιο και παρά το ότι όλοι στο ΑΠΟΕΛ θεωρούν ότι η σημερινή ομάδα προσέφερε τα μέγιστα θεωρείται βέβαιο ότι πολλοί παίκτες θα αποχωρήσουν.

Παρά το ότι ο προπονητής δεν έχει ανοίξει πλήρως το χαρτιά του ακόμα και στη διοίκηση αλλά και το ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα την πορεία των διαπραγματεύσεων, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε όσο φως μπορούμε σε κάθε περίπτωση…

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Χρίστος Κόντης
Στις 13 Απριλίου κλείνει τα 35 του και αυτός είναι ο μοναδικός ενδοιασμός όλων αφού κατά τα άλλα αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες μονάδες που είχε την τελευταία δεκαπενταετία η ομάδα μας. Μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας και ο προπονητής που έχει τον πρώτο λόγο φαίνεται να ευνοεί την παραμονή του. Αν αποδεχτεί μονοετές συμβόλαιο η ανανέωση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σε διαφορετική περίπτωση όλα παίζονται.

Αλτίν Χατζί
Ο Αλβανός αποτέλεσε πέρσι το κρυφό χαρτί του Ιβάν και ο παίκτης που έδωσε τις καλύτερες λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί του σε συνδυασμό με την ηλικία του αλλά και η απόκτηση Κουτσόπουλου, κάνουν ξεκάθαρη την απόφαση.

Σάββας Πουρσαϊτίδης
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση γράψαμε αρκετές φορές αφού θεωρούμε ότι έπρεπε για διαπραγματευτικούς λόγους και όχι μόνο να τύχει διαφορετικού χειρισμού. Πρόκειται για το καλύτερο δεξί μπακ στην Κύπρο, ο Γιοβάνοβιτς έστω και με καθυστέρηση άναψε το πράσινο φως και όλα θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις. Το ενδεχόμενο να ζητήσει διετή συνεργασία δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Καμίλ Κοσόφσκι
Όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στα άκρα και πως οι ενέργειες του μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν μπόρεσε ούτε πέρσι αλλά ούτε και φέτος να σταθεροποιήσει την απόδοση του κάτι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία σε βαθμό που ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Οι πιθανότητες θεωρούνται μοιρασμένες και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν αποδεχτεί τους όρους που θα του προταθούν.

Μαρίνος Σατσιάς
Θεωρείται η πιο εύκολη ανανέωση αφού για εξωαγωνιστικούς κυρίως λόγους η παραμονή του θεωρείται κρίσιμη. Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα τους τελευταίους 12 μήνες από τραυματισμούς και δεν θεωρείται βασικός αλλά είναι ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ. Αποδέχτηκε τον πάγκο και παραμένει η ψυχή της ομάδας ακόμα και από αυτόν. Αν ξεπεράσει τους τραυματισμούς θα μπορέσει να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Μάρτσιν Ζεβλάκοφ
Τα γκολ που σημείωσε τη τελευταία διετία ήταν καθοριστικά και ιστορικά. Υπόδειγμα επαγγελματία αλλά και μαχητή. Ηλικία και συχνοί τραυματισμοί σε συνάρτηση με την παραμονή του Μίρο κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή του Πολωνού στο ΑΠΟΕΛ και του χρόνου.

Ανδρέας Παπαθανασίου
Δεν τον πίστεψε ποτέ ο προπονητής για αυτό και οι ελάχιστες συμμετοχές που είχε και φέτος. Το αν θα παραμείνει ή όχι θα εξαρτηθεί ως ένα βαθμό και από την αναγκαιότητα ύπαρξης συγκεκριμένου αριθμού Κυπρίων στο ρόστερ.

Ζιαν Παουλίστα
Από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να σπάσουμε το συμβόλαιο ενωρίτερα ήρθε η στιγμή να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι με τον Βραζιλιάνο. Δεν μπόρεσε να επανέλθει ποτέ μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Σοφρώνης Αυγουστή
Ήρθε αθόρυβα και θα φύγει αθόρυβα αφού το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τερματοφύλακα επιπέδου Χιώτη.

Μιχάλης Μορφής
Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τον Μιχάλη τα τελευταία χρόνια όσον αφορά του λόγους της αποκαθήλωσης του. Τίποτα δε φαίνεται ικανό να τον κρατήσει στην ομάδα έτσι μετά από 15 χρόνια πολύτιμης προσφοράς θα αναζητήσει άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!