Τι αναμένουν οι προπονητές της κερκίδας

Ναι μεν τα φιλικά να είναι για τους προπονητές , αλλά κανείς δεν  μπορεί να αμφισβητήσει ότι και οι προπονητές της κερκίδες έχουν κάθε δικαίωμα να βγάζουν τα δικα τους συμπεράσματα και εντυπώσεις από τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας. Φυσικά το πρόβλημα που υπάρχει στην περίπτωση της ομάδας μας είναι ότι δεν γνωρίζουμε καν αν θα υπάρχει κάλυψη των αγώνων μέσω ιντερνετ. Προς το παρών υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί τρόπος να δούμε το φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Επί της ουσίας αυτό που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναμένει είναι να μπορέσει ο Παουλο Σερτζιο να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο το οποίο να αφομοιώσει τη δική του φιλοσοφία παιχνιδιού. Το ζητούμενο για όλους είναι σταθούμε επάξια στις ευρωπαϊκές της προκλήσεις που ξεκινούν σε τρεις περίπου βδομάδες. Δεν μπορούμε να κρίνουμε την ομάδα από τα αποτελέσματα των φιλικών ούτε από το πως θα παρουσιαστεί σε αυτά, γιατί δεν γνωρίζουμε τι συμπεράσματα και δοκιμές θέλει να βγάλει μέσα από τα φιλικά ο προποητής.

Εκείνο όμως που όλοι μας θέλουμε να δούμε και να πάρουμε μια πρώτη εντύπωση είναι η ποιότητα των νέων αποκτημάτων της ομάδας μας και πως ανταποκρίνονται στους διάφορους ρόλους-θέσεις. Μέσα από τα φιλικά θα ξεκαθαρίσει αν και ποιοι μπορούν να θεωρηθούν διπλοθεσίτες κάτι που αν ισχύει πραγματικά θα βοηθήσει την ομάδα να καλύψει τα κενά που θα έχει.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τους ακόλουθους να είναι μέρος των δοκιμών:

Μαριος Αντωνιαδης (κεντρικός αμυντικός , αριστερό μπακ)

Νεκταριος Αλέξανδρου (αριστερός μπακ , αριστερο Χαφ)

Μπενασουρ ( οργανωτικός μέσος αλλα και αμυντικό Χαφ)

Πιερος Σωτηριου ( επιθετικούς, οργανωτικος μέσος)

Αθως Σωλωμου (δεξί Χαφ και δεξι μπακ)

Da Silva (οργανωτικος μέσος, αμυντικός μέσος αλλα και αριστερο μπακ)

Gomes (οργανωτικος μέσος και αμυντικός μεσος)

Gonsalves (επιθετικο αλλα και δεξι/αριστερο επιθετικό μεσο)

Μέσα από τα φιλικά μπορούν να προκύψουν συμπεράσματα που είτε θετικά είτε αρνητικά για καθε ποδοσφαιστη σε συγκεκριμένη θέση αποτελούν πολύτιμο στοιχείο για καθε προπονητη (της ομάδας!). Στόχος είναι να μπορέσει ο Παουλο Σερτζιο να καταγράψει τις επιλογές στις οποίες μπορεί να βασιστεί και να επιβεβαιώσει τις προτεραιότητες του για κάθε θέση και σύστημα που θα επιλέξει να εφαρμόσει.

Αν το καταφέρει αυτο, τότε θα μπορούν προπονητές κερκίδας και ομάδας να συνεχίσουν να τραγουδούν μαζί το Θρυλε που το πας……τρέλανες και μας……

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!