Τι μπορούμε να περιμένουμε;

Έχουμε μπει στη δεύτερη και πιο καθοριστική φάση του πρωταθλήματος και οι πολλές αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ είναι γνωστές σε όλους μας. Το ζητούμενο για τον Δώνη είναι να τις διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η πιο άμεση και ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος που υπάρχει με την ποιότητα και δυνατότητες του ρόστερ ήταν οι προσθήκες τριών παικτών όπως επίσης και οι αντίστοιχες αποδεσμεύσεις. Παρόλο που προγραμματίζεται και τέταρτη μεταγραφή τα κενά και οι ανάγκες είναι τόσες πολλές που δεν αρκεί η μεταγραφική περίοδος που διανύουμε για να χτιστεί σε σωστές βάσεις ο ΑΠΟΕΛ.

Αναπόφευκτα και ίσως μοιραία ο προπονητής στρέφει τις ελπίδες του στις βοήθειες που μπορεί να έχει από συγκεκριμένους παίκτες. Πέραν του Ντι Βινσέτι για τον οποίο υπάρχουν ήδη και χωρίς να έχει αγωνιστεί πρωτόγνωρες προσδοκίες υπάρχουν 2-3 άλλες περιπτώσεις παικτών..

Ο Δώνης έχει δοκιμάσει τα πάντα όσον αφορά τη βελτίωση της μεσοεπιθετικής λειτουργίας χωρίς να δει εντυπωσιακά αποτελέσματα και η εναλλακτική του επιλογή αφορά τους Γκόμες και Ατόρνο. Πρόκειται για δυο περιπτώσεις που δεν θα έπρεπε να στηριζόμαστε πάνω τους για την αντεπίθεση διαρκείας αλλά τα δεδομένα μας αναγκάζουν.

Ο Γκόμες ήρθε στον ΑΠΟΕΛ τραυματίας και ποτέ δεν έδειξε τα καλά στοιχεία που τον συνόδευαν. Μετά από έξι μήνες προσπαθεί να επανέλθει και αν καταφέρει να το κάνει με τρόπο ουσιαστικό ίσως αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή.

Για τον Ατόρνο η αποχή είναι ακόμα μεγαλύτερη και η επιστροφή του στο χτεσινό φιλικό είναι απλά μια καλή αρχή. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Παραγουανός θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να βρεθεί στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει πέραν του ότι θα πρέπει να εξοικειωθεί και με συνθήκες αγώνα πρώτης κατηγορίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!