Τονωτική ένεση ενόψει CL

Στη συγκέντρωση και σοβαρότητα που είχε η ομάδα αλλά και στο ότι όλα όσα είδε θα μας βοηθήσουν ενόψει Λυών, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής μας κλήθηκε να σχολιάσει και την αγωνιστική ανάσταση του Σολάρι και ουσιαστικά δεν θέλησε να πει κάτι ιδιαίτερο θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει το μήνυμα ότι δεν πρέπει οποιοσδήποτε να απογοητεύεται ή να ενθουσιάζεται εύκολα. Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

«Απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια της ανεξαρτήτως της θέσης στην οποία βρίσκεται, θέλαμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας βοηθούσε να παίξουμε με μεγαλύτερη άνεση στη συνέχεια. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ερμή γιατί προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι και μάλιστα αγωνίζεται με αρκετούς νεαρούς Κύπριους. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Διαχειριστήκαμε σωστά το γρήγορο γκολ, είχαμε ηρεμία και έτσι φτάσαμε στο 4-0. Ένα παιχνίδι που χρειαζόταν προσοχή, καταφέραμε να το καθαρίσουμε νωρίς και πήραμε το τρίποντο, όμως δεχτήκαμε ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε. Το γεγονός ότι ήμασταν σοβαροί με αφήνει ιδιαίτερα ευχαριστημένο, το ίδιο και η καλή προσπάθεια, η ηρεμία και ο ενθουσιασμός, κάτι που θα μας βοηθήσει για τον επαναληπτικό με τη Λυών».

Για τον Σολάρι: «Είναι η δουλειά του το γκολ. Σε κάποια παιχνίδια μπορεί να τα πετύχει, σε κάποια όχι. Όμως, το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι από την προσπάθεια που ξεκινήσαμε τον Ιούλιο έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μου σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα».

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!