Το ίδιο γνώριμο σκηνικό

Νίκες για εμάς και τους αντιπάλους μας και η γνωστή μεταγραφική δυστοκία για εμάς που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αφήνει την ομάδα μας χωρίς την προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού που θέλαμε και έπρεπε να αποκτήσουμε. Για κάποιους αποτελεί κατάντια να αγχωνόμαστε για το αν θα κέρδιζε η Δόξα την Πάφο αλλά το αποτέλεσμα δεν ήρθε και το νέο όχι για τον Σερτζίαο άφησε την ομάδα μας χωρίς ουσιαστικές επιλογές. Για το πώς και γιατί φτάσαμε λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου σε αυτή την εξάρτηση και σε μια ουσιαστικά επιλογή είναι κάτι που δεν θα έπρεπε αλλά δεν είναι της ώρας να επεκταθούμε. Το δικαιολογητικό πως τίποτα από ότι μας προτάθηκε δεν έπεισε δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό αφού όλες οι ομάδες στην Ευρώπη επιδίωξαν και κατάφεραν να ενισχυθούν. Η τελευταία περίπτωση ήταν αυτή του Πρέσκα που έρχεται Κύπρο και ο μάνατζερ του προσπάθησε χτες να τον στείλει στην ομάδα μας αντί στην ΕΝΠ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να διαχειριστεί το ίδιο καλά και αποτελεσματικά το ρόστερ στην πιο κρίσιμη καμπή των φετινών υποχρεώσεων, έτσι ώστε τραυματισμοί, κούραση και κάρτες να μην σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή. Είναι για αυτό που ήταν έκδηλη η ικανοποίηση όλων για το γκολ του Ζεβλάκοφ στον τελευταίο αγώνα. Ο Πολωνός που αποτέλεσε διακαή πόθο του προπονητή μας το περασμένο καλοκαίρι δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να δικαιώσει τις προσδοκίες και όλοι ελπίζουν ότι το γκολ θα βοηθήσει ψυχολογικά τον παίκτη έτσι ώστε να έχει καλύτερη συνέχεια.

Η νίκη επί της ΕΝΠ και ο τρόπος που ήρθε σκόρπισε ικανοποίηση σε όλους αφού περάσαμε νικηφόρα από μια έδρα που δεν κερδίσαμε εδώ και χρόνια. Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας και με τη βοήθεια και της τύχης πετύχαμε τη νίκη που θέλαμε.

Το ζητούμενο πλέον είναι η πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. Το 2-2 του πρώτου αγώνα με τη Δόξα κάνει δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη την πρόκριση. Η τεχνική ηγεσία αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που θα βρούμε και το ζητούμενο είναι να προετοιμαστεί η ομάδα κατάλληλα έτσι ώστε να πάμε στο Μακάριο να κερδίσουμε και να φύγουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!