Το ιδανικό φινάλε

Μετά από 267 μέρες μέσα από τις οποίες ο ΑΠΟΕΛ προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και θαυμασμό για τα κατορθώματα του, σήμερα γράφεται ο επίλογος της πιο ιστορικής πορείας. Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το οδοιπορικό που άρχισε στην Σκεντερμπέου θα συνεχιζόταν μέχρι τον Απρίλιο και θα ολοκληρωνόταν στο Μπερναμπέου για την προημητελική φάση του Champions League. O Γιοβάνοβις και οι παίκτες πέτυχαν το ακατόρθωτο τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Η θέληση, η ικανότητα και η σκληρή δουλειά οδήγησαν την ομάδα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μετά την ανεπανάληπτη πρόκριση επί της Λυών. Ασφαλώς και ο παράγοντας τύχη ήταν με το μέρος μας αλλά μόνο όσοι είναι κλεισμένοι ακόμα μέσα στα ερμάρια τον θεωρούν ως έναν αό τους σημαντικότερους λόγους.

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση δεν μας έκανε το χατίρι. Ο Γιοβάνοβιτς πριν τον πρώτο αγώνα την χαρακτήρισε σκληρή αφού ήξερε ότι απέναντι στην Ρεάλ οι ελπίδες μας ήταν απειροελάχιστες. Η σκληρότητα επιβεβαιώθηκε στον πρώτο αγώνα όταν για 74 λεπτά κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό αλλά στο τέλος λυγίσαμε.

Το 0-3 κάνει τον επαναληπτικό διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά τόσο η ομάδα όσο και οι χιλιάδες οπαδοί μας που την ακολουθούν εδώ και μήνες απολαμβάνουν κάθε λεπτό. Ξέρουν όλοι ότι σήμερα θα ζήσουν για τελευταία φορά το μοναδικό συναίσθημα της συμμετοχής στο Champions League. Όχι μιας τυπικής συμμετοχής αλλά μιας πολύμηνης πορείας που έχει καταστήσει τον ΑΠΟΕΛ σεβαστό και άξιο αντίπαλο στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ευρώπης.

Το video που ακολουθεί απλά υπενθυμίζει το γνωστό Θρύλε που το πας, τρέλανες και μας ..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!