Το καλύτερο φάρμακο

Μετά από κάθε απώλεια βαθμών και ιδιαίτερα από αυτές που θεωρούνται εκτός προγράμματος, η νίκη είναι το μόνο αντίδοτο στο να επανέλθει η ηρεμία. Αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο στον αγώνα εναντίον της Δόξας αφού είναι πολυτέλεια να απαιτούμε οτιδήποτε άλλο. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος κάτι που αντιλαμβάνονται πλέον όλοι μετά και τις γκάφες μας με ομάδες αυτού του επιπέδου. Πέραν τούτου όμως η Δόξα έδειξε ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο έστω και αν ο μεταξύ μας αγώνας στον πρώτο γύρου αποδείχτηκε εύκολος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε χρειάστηκε να πει και πολλά πράγματα για τα χάλια μας στο Τσίρειο αφού και οι ίδιοι οι παίκτες έδειξαν να αντιλαμβάνονται την κατάσταση. Το ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι η σωστή αντίδραση στον αγώνα με τη Δόξα αλλά και η συνέπεια αφού έχει καταντήσει κουραστικό κάθε τρεις και λίγο να έχουμε απώλειες με τον τρόπο που έρχονται.

>

Το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας αναμένεται με ενδιαφέρον αφού θα προκύψουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω της τιμωρίας του Μπρούσερ (4 κίτρινες) αλλά και για άλλους λόγους. Με τον Σεγκιρί να μην μπορεί ακόμα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και να προέρχεται από μεγάλη αποχή ο αντικαταστάτης του Ολλανδού θα είναι ένας εκ των Χρίστου ή Φλορέα. Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση αφού και με τους δυο έτοιμους θα διαφανεί ως ένα βαθμό ποιον υπολογίζει περισσότερο για τη συγκεκριμένη θέση και αγώνα.

Αλλαγές αναμένονται και στη μεσαία γραμμή με τον Μαρίνο Σατσία να θέτει γερή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Μοραίς. Δύσκολα θα δούμε κάτι άλλο αφού παρόλο που οι Χαραλαμπίδης και Κοσόφσκι δε βρίσκονται και στα καλύτερα τους αναμένεται να τους δοθεί ακόμα μια ευκαιρία.

Ενίσχυση ενόψει
Τα ονόματα που αξιολογούνται καθημερινά είναι πολλά με ζητούμενο την ουσιαστική και άμεση ενίσχυση. Η βαρύτητα δίνεται στην απόκτηση ενός αμυντικού που ιδανικά να μπορεί να δώσει λύσεις και στο κουβάλημα της μπάλας. Ουσιαστικά ψάχνουμε για ένα νέο Κωστούλα. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ανάγκες αυτό που προκύπτει είναι ότι ενισχύεται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού αφού και η επάνοδος Παουλίστα καθυστερεί.

ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΕΛ ΞΕΝΙΤΙΑΣ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ Η.Β, ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
προσκαλεί τους απανταχού ΑΠΟΕΛιστες
στο χριστουγεννιάτικο μας party
που θα λάβει χώραν στις 23/12/2008
στην Μουσική Σκηνή
Καλλιπόλεως 4
28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσια

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 euro
Πληροφορίες και κρατήσεις: 99 82 18 65

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!