Το μεταγραφικό πλάνο

Η πραγματοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής ήταν δεδομένη για την ομάδα μας και το ζητούμενο ήταν αν αυτή θα γινόταν κάτω από τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ή όχι. Η πρόκριση στα play offs του Champions League ανοίγει το δρόμο για να προκύψει η καλύτερη δυνατή ενίσχυση που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να ανταποκριθεί στις πολλε΄ς και σημαντικές υποχρεώσεις που θα έχει μέχρι τον ερχόμενο Μαϊο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντοπίσει εδώ και λίγο καιρό τη θέση στην οποία θα ήθελε να έχει ακόμα μια επιλογή και προς τη συγκεκριμένη αυτή κατεύθυνση κινείται πλέον τόσο ο ίδιος όσο και ο Θεόδωρος Κυριακίδης. Η θέση για την οποία κρίθηκε να υπάρξει προσθήκη είναι αυτή του δημιουργικού μέσου αφού η παρουσία του Μαρσίνιο δεν είναι αρκετή. Ο πασπαρτού είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε στο οργανωτικό κομμάτι και όσες φορές έλειψε παρατηρήθηκε δυσκολία στο να αντικατασταθεί με ιδανικό τρόπο. Το γεγονός αυτό σε σχέση και με τις αργές επιστροφές που έχει όταν τραυματίζεται φαίνεται ότι οδήγησαν  τον Γιοβάνοβιτς στην απόφαση για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Με αυτά τα δεδομένα ψάχνουμε για έναν παίκτη που να μπορεί να βλέπει γήπεδο και να έχει την ικανότητα με κάθετες πάσες να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Εννοείται ότι ο ιδανικός συνδυασμός είναι να ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει και περισσότερο ύψος στην ομάδα αφού μας λείπει. Τα υπόλοιπα διαχρονικά κριτήρια που έχει ο απαιτητικός Γιοβάνοβιτς είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας.

Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν και είναι δεδομένο ότι θα είναι προσθήκη που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ενόψει των play offs του Champions League. Οι προτάσεις από τους διαφόρους μάνατζερ από την επομένη του θριάμβου επί της Σλόβαν έρχονται με ρυθμούς Αλμέιδα αφού πλέον είμαστε επιθυμητή ομάδα για τους πλείστους ποδοσφαιριστές που ψάχνουν ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!