Το νέο επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας

Τους τελευταίους μήνες μέσα από τις κατά καιρούς αναφορές μας στο θέμα Σολάρι χαρακτηρίζουμε τα επεισόδια που εξελίσσονται ως μέρος μιας μεγάλης φαρσοκωμωδίας. Φαρσοκωμωδία με θύμα τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή και που ο ίδιος με τη στάση του κάνει προβληματική την παρουσία του στους τελευταίους μήνες που διανύει στην ομάδα. Το νέο επεισόδιο που χρίζει αναφοράς, για αυτό και θυμηθήκαμε τον Αργετινό, αφορά τον τραυματισμό που είχε αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Χαλκάνορα. Εκ τότε ο Σολάρι προπονείται μόνος του στο γυμναστήριο κάνοντας ποδηλατάκι και ορισμένες άλλες ασκήσεις με βάρη. Ο Γιοβάνοβιτς την περασμένη Πέμπτη ενημέρωσε στη δημοσιογραφική του ότι ο Αργεντινός δεν προπονείται καν με την ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

Το τι έχει σημασία δεν είναι το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν  (που στην περίπτωση του Σολάρι δεν υπήρξε) αλλά ούτε και οι επίσημες τοποθετήσεις που δεν μπορούν παρά να μην είναι οι τετριμμένες.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως για την τεχνική ηγεσία ο Σολάρι είναι ξένο σώμα, του οποίου η καθημερινή του παρουσία στον Αρχάγγελο γίνεται καθαρά για συμβατικούς λόγους. Η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι οι τραυματισμοί που προκύπτουν κατά καιρούς είναι σε σημεία που δύσκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα τους αλλά και το ότι ο παίκτης δεν δείχνει την απαιτούμενη διάθεση στο να επανέλθει.

Σε μια χρονική στιγμή λοιπόν όπου ο Ατόρνο είναι παροπλισμένος και που ο Μπουντιμίρ δείχνει να δυσκολεύεται αφάνταστα, η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται. Μερίδα του κόσμου, ίσως και μη έχοντας άλλη επιλογή, εξακολουθεί να αναμένει κάποιο θαύμα.

Θαύματα δεν γίνονται όμως για αυτό η ομάδα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ανταποκριθεί μέχρι τον Δεκέμβριο και ακολούθως να προσθέσει στο ρόστερ της έναν επιθετικό κλάσης που θα μπορεί χωρίς χάσιμο χρόνου να κάνει τη διαφορά.

Σχετικές ειδήσεις:

Ο Φοίβος κράτησε τον Σολάρι στον αναπνευστήρα

ΑΠΟΕΛ – Σολάρι: το γυαλί έγινε θρύψαλα

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!