Το ξεκάθαρο μήνυμα του Προύντζου

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τη σημασία και την αντιμετώπιση που πρέπει να δίνουμε στον τρόπο με τον οποίο η Ομόνοια αντιμετωπίζει τους μεταξύ μας αγώνες. Ο Προύντζος σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο τόνισε τη σημασία να κλείσει το θέμα με τα όσα συνέβησαν στον χτεσινό αγώνα, αναφέροντας με νόημα ότι δεν πρέπει να μας ξενίζει το πρωτόγνωρο πάθος του αντιπάλου ιδιαίτερα μετά και την έλευση του Καϊαφα. Το ζητούμενο πλέον για την ομάδα μας είναι να κερδίσει τον Ερμή αλλά και να προετοιμαστεί καλύτερα όταν θα αντιμετωπίσουμε ξανά τους κομπλεξικούς.

Οι δηλώσεις του Προύντζου:

Για την ένταση που δημιουργήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι ανέφερε:. «Επειδή ακολουθούν δυο παιχνίδια με την Ομόνοια στις επόμενες εβδομάδες  , ως ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται  να κάνουμε τίποτα  για να ρίξουμε λάδι στη φωτιά και θα   αποφύγουμε  εμπρηστικές  δηλώσεις  ή ανακοινώσεις  που μπορεί να δημιουργήσουν  πράξεις βίας  ή προπηλακισμού . Το τι συνέβη στο χθεσινό αγώνα πρέπει  να το  κλείσουμε  εδώ. Δεν θα  μπούμε σε  χαρτοπόλεμο,  που θα προκαλέσει  βία. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ όταν θα φιλοξενήσουμε  την Ομόνοια , θα προστατέψουμε  την διοίκηση της  και θα δείξουμε πως  μια μεγάλη ομάδα θα πρέπει να είναι μεγάλη και στη συμπεριφορά της».

Για το πάθος της Ομόνοιας: “Σίγουρα ο  ΑΠΟΕΛ  χθες έχασε βαθμούς μετά τη  δική του απόδοση. Κρατήσαμε το μηδέν και αν είχαμε την παραγωγικότητα των προηγούμενων αγωνιστικών , θα κερδίζαμε . Σίγουρα η Ομόνοια  ήταν  πολύ καλή , είχε  πρωτόγνωρο πάθος. Όταν αγωνίζεται απέναντι στην καλύτερη ομάδα , με την πιο πλούσια τροπαιοθήκη,   είναι ένα κίνητρο  για να δώσουν τον καλύτερο τους  εαυτό και δεν μας αιφνιδίασε . Αυτό δίνει ένα κίνητρο για όλες τις ομάδες όταν αντιμετωπίζουν  τον ΑΠΟΕΛ . Σίγουρα στην  πολύ καλή απόδοση συνέτεινε, η  παρουσία του  Κώστα Καϊάφα που προέρχεται από τα σπλάχνα της Ομόνοιας. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσουμε την  μερίδα οπαδών της Ομόνοιας που χειροκρότησαν τον Μάριο Αντωνιάδη κατά την αποχώρηση του από γήπεδο. Εμείς πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή απέναντι σε μια ομάδα που τα αποτελέσματα  και τα έργα της είναι γνωστά. Πάμε για ένα ακόμη ντέρμπι»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!