Το περήφανο σωματείο που αργοπεθαίνει

Μπορεί το europa league και οι μεταγραφές να πωλούν περισσότερο αλλά επανερχόμαστε σήμερα και πάλι με το κεφάλαιο σωματείο ΑΠΟΕΛ το οποίο πληγώνει πολλούς αλλά αφήνει αδιάφορους τους περισσότερους από εμάς. Δημοσιεύουμε αυτούσιο σχετικό εμαιλ-άποψη ενός οπαδού μας, ενώ τα σχόλια είναι περιττά…

Αγαπητέ ανώνυμε webmaster,

Καταρχάς να σου δώσω τα εύσημα μου για την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στην ιστοσελίδα η οποία αναβαθμίζεται συνεχώς και σπουδαία καινοτομία είναι η στήλη “σε ένα λεπτό”. Σου αναφέρω οτι η ιστοσελίδα σας είναι homepage μου εδω και 10 χρόνια και η διαφορά ποιότητας της από τότε έως σήμερα είναι ασύγκριτη.

Όπως να ‘χει το εμαιλ αυτό σου το στέλλω για άλλο λόγο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η ιστοσελίδα σας είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη και ασχολείται με το θέμα σωματείου. Όπως επισης με χαροποίει το γεγονός ότι έχετε θίξει και την κατάντια για το κλείσιμο του βόλεϊ. Όμως δυστυχώς για εμένα προσωπικά το σωματείο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει πια. Εγώ έχω γνωρίσει και έχω μάθει τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σαν πολυαθλητικο και πρωταγωνιστικό σωματείο σε όλα τα αθλήματα. Εν ετη 2010 αυτο το δήθεν σωματείο έμεινε μονό με την καλαθόσφαιρα διότι αυτοι που το διοικούν δεν ενδιαφερονται για αλλα αθληματα και η γνώση τους για την ιστορια του ΑΠΟΕΛ σταματα στις σελιδες του μπασκετ. ΑΠΟΕΛ αγαπητε είναι βολει, ειναι ποδηλασία ειναι πινγκ πονγκ. Το πρωτο χαρισε στο σωματειο 12 τιτλους και τεράστιες επιτυχίες από το 1928 όπου το ΑΠΟΕΛ διατηρούσε βόλεϊ. Η ποδηλασία 19 πρωταθλήματα 4 κύπελλα πριν της βάλουν λουκέτο πριν 4 χρόνια και το πινγκ πονγκ 11 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα πριν το κλείσουν και αυτό. Σαν ιστοσελίδα ασκείστε περισσότερη πίεση να μας πουν γιατί δεν υπάρχουν αυτά τα τμήματα. Να μας πουν που πήγαν τα λεφτά που έδωσε η εταιρεία στο σωματείο πέρσι. Γιατί ντρέπονται να βγουν δημόσια και να πουν ότι έκλεισαν το βόλεϊ.

Μα φυσικά φοβούνται τον κόσμο και έτσι λειτουργούν μυστικά και αθόρυβα. Η ιστοσελίδα ως ανεξάρτητη οφείλει να θεσει αυτά τα ερωτήματα. Σου μιλώ ειλικρινά ταράζομαι και σκύβω το κεφάλι όταν βλέπω ΑΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση και άλλες ομάδες να διατηρούν τμήματα παντού και να πρωταγωνιστούν κιόλας. Διερωτώμαι πως μπορεί μια Σαλαμίνα, ένας Παφιακος, Διόνυσος, ΑΕΚ Καραβα να μπορούν να έχουν βόλεϊ και με ψηλές βλέψεις ενώ το ΑΠΟΕΛ είναι ανίκανο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!