Το πρώτο μεγάλο ραντεβού.

Η μεγάλη νίκη της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας στον Στρόβολο έχει δημιουργήσει τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους τελικούς του πρωταθλήματος.  Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα τον Κεραυνό στο Λευκόθεο και με νίκη θεμελιώνει σε τεράστιο βαθμό την παρουσία του στην σειρά των τελικών. Η ομάδα μας καταφέρνει στους τελευταίους αγώνες των play-offs  να αγωνίζεται με σοβαρότητα αλλά και μαχητικότητα και αυτό είναι το μεγαλύτερο  της όπλο στις τελευταίες νίκες της. Κάθε παιχνίδι αναδεικνύεται και διαφορετικός παίχτης ως ο πολυτιμότερος του αγώνα επιβεβαιώνοντας έτσι το βάθος φετινού πάγκου αλλά και την ικανότητα να προσαρμόζονται οι  ρόλοι των παιχτών μας ανάλογα με τον αντίπαλο.

Στον αγώνα του Σαββάτου ο Τσαν, Μόρισσον και Γουέλς έμειναν πολύ πίσω στο σκοράρισμα ενώ το καλύτερο του παιχνίδι από την μέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ έκανε ο Davis σημειώνοντας 16 πόντους. O Davis είναι μια πολύτιμη μονάδα και ήρθε στην ομάδα για να προσθέσει αυτό που τις έλειπε στον άσσο. Η παρουσία του μέχρι στιγμής φέτος δεν θύμιζε τον παίχτη που βρισκόταν στην ομάδα μας προ 3ετίας, όμως η εμφάνισή του στον Στρόβολο γέμισε όλους με αισιοδοξία.

Το Λευκόθεο έχει πλέον τον δικό του στόχο να επιτελέσει. Όπως κάθε ενορία έχει και μια εκκλησία που μεταμορφώνεται στην ομώνυμη εορτή, έτσι και το Λευκόθεο, θα φορέσει το γιορτινό του κοστούμι για να υποδεχτεί την μεγαλύτερη μάζα ΑΠΟΕΛιστών που το έχουν επισκεφτεί φέτος. Αναμένεται για πρώτη φορά την φετινή χρονιά να γίνει το αδιαχώρητο στην έδρα της ομάδας μας και όπως κάθε ένας από εμάς γνωρίζει, τέτοιοι αγώνες συνοδεύονται με μοναδικές οπαδικές εμπειρίες.

Η άρνηση της Ομοσπονδίας να εφαρμόσει την προκήρυξη που προνοεί μετακίνηση μέχρι και 150 οπαδών και η επιμονή του Πάρη Παπαέλληνα να παίζει κρυφτούλι για το όλο θέμα πίσω από αστυνομία και ομοσπονδία, έχει πεισμώσει κάθε ΑΠΟΕΛίστα οπαδό. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και την κλασική ανορθωσιάτική φιγούρα του Κεραυνού που προσπαθεί να βγάλει όλο του το κόμπλεξ στο παρκέ, τότε αντιλαμβάνεται κάποιος γιατί τέτοιες αναμετρήσεις έχουν ένα ανεπανάληπτο παλμό και ατμόσφαιρα.

Το έχουμε αναφέρει σε κάθε προηγούμενο μας άρθρο και το επαναλαμβάνουμε και σε αυτό. Είμαστε πολύ έμπειροι οπαδοί για να πιαστούμε κορόιδα στις εσκεμμένες προκλήσεις του κάθε Τρισσοκκα και κάθε διαιτητή.  Ας μην πέσουμε θύματα του κάθε αντιΑΠΟΕΛίστα και ας κρατήσουμε την ομάδα μας ζωντανή στην μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!