Το ρίσκο δεν απέδωσε

Ο Φινκ στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα υπεραμύνθηκε της απόφασης του να ξεκινήσει τον αγώνα με τον Χριστοφίδη ως παρτενέρ του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας. Ο προπονητής μας δοκίμασε ακόμα και τον Ρίισε στις προπονήσεις ενώ κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν προτιμήθηκε ο Αντωνιάδης ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι είναι ακραίος και όχι κεντρικός αμυντικός. Εκ των υστέρων αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το ρίσκο με την επιλογή Χριστοφίδη δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο δεχτήκαμε τα δυο γκολ ο 23χρονος αμυντικός ήταν όπως στο ψάρι έξω από το νερό. Μπορεί στην επανάληψη να βελτιώθηκε αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Ο Χριστοφίδης δεν μπορεί να χρεωθεί την αδυναμία της ομάδας μας να κερδίσει έναν από τους πιο καθοριστικούς αγώνες της φετινής χρονιάς και αυτός που ίσως να πρέπει να σκεφτεί την ορθότητα της απόφασης του είναι ο Φινκ.

Και αυτό γιατί ο Αντωνιάδης με την εμπειρία του ίσως να μπορούσε να ανταποκριθεί καλύτερα σε έναν αγώνα φωτιά. Εξάλλου ήταν αυτός που κλήθηκε στον προτελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!