Το deadline της 10ης Ιουνίου

Για πρώτη φορά ακούσαμε από επίσημα χείλη να μπαίνει ένας σαφές και ανεπίσημα γνωστό χρονοδιάγραμμα όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Τις τελευταίες εβδομάδες λέγονται και γράφονται πολλά, κάποια από τα οποία προέρχονται και από ανεπίσημες τοποθετήσεις των διοικούντων αλλά και του ίδιου του προπονητή. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου όμως σε χτεσινές δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο ήταν κατατοπιστικός αφού για πρώτη φορά είπε ότι «ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τις 10 Ιουνίου, οπότε και θα έχουμε αυτούς που θέλουμε με την έναρξη της προετοιμασίας». Έχει σημασία να τονίσουμε την παράμετρο «αυτούς που θέλουμε» για να μην υπάρχει η ψευδαίσθηση ανάμεσα στον κόσμο ότι το ρόστερ θα κλείσει τόσο νωρίς. Το ιδεατό σενάριο για τον προπονητή είναι να κλείσει τις εκκρεμότητες στην αμυντική γραμμή μέχρι τις 10 Ιουνίου. Αν αυτό υλοποιηθεί σημαίνει ότι θα γίνουν ακόμα τρεις μεταγραφές αφού για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένουμε.

Ακόμα και τώρα που υπήρξε επίσημη παραδοχή για ένα ούτως ή άλλως γνωστό χρονοδιάγραμμα, ο Γιοβάνοβιτς δεν θα μπει στη διαδικασία να το τηρήσει αν δεν βρει αυτό που θέλει. Το επισημαίνουμε γιατί είναι γνωστό ότι ο προπονητής δεν θα θυσιάσει την ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση προκειμένου να τηρηθεί το deadline. Είναι με την ίδια λογική που αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό μπορεί να προκύψει μεταγραφή παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Στην πρίζα ο Τρισκόφσκι

Η πρώτη φάση των διακοπών για το διεθνή Σκοπιανό τελείωσαν αφού τα δυο φιλικά της χώρας του με την Πορτογαλία το Σάββατο και την Αγκόλα την Τρίτη, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη χώρα του. Ο Τρισκόφσκι είχε συνάντηση πριν αναχωρήσει με τον Γιοβάνοβιτς και ευχή όλων είναι να επιστρέψει χωρίς κάποιο πρόβλημα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!