Το rotation, οι τραυματισμοί και ο Σέρτζιο!

Μέσα από τα λεπτά συμμετοχής των παικτών γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Δώνης στηρίχτηκε σε συγκεκριμένους παίκτες στους πρώτους 4 μήνες αλλά και για τη συνειδητή του προσπάθεια να μοιράσει χρόνο συμμετοχής εκεί και όπου μπορούσε. Παρόλα τη συνειδητή προσπάθεια για rotation οι τραυματισμοί και ιδιαίτερα οι μυϊκοί βρίσκονται σε ημερήσια σχεδόν διάταξη, γεγονός που δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα. Αυτός που μέχρι στιγμής προχωρά ακάθεκτος χωρίς να τον έχουν επηρεάσει όλα όσα συμβαίνουν γύρω του είναι ο Μάριο Σέρτζιο. Όπως φαίνεται και στο σχετικό πίνακα ο Πορτογάλος πάει κορδόνι από τον αγώνα του super cup.

Από εκεί και πέρα προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία αφού οι Βινίσιους, Αμορίν και Μοράις είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό ο Δώνης. Ο Μαντούκα βρίσκεται στη 10η θέση λεπτών συμμετοχής αν και κλήθηκε σε αρκετούς αγώνες πρωταθλήματος να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής έχουν περάσει από ένα τουλάχιστον μυϊκό τραυματισμό. Πιο συγκεκριμένα από τους top 15 όλοι πλην των Σέρτζιο, Πάρντο, Σιέρινταν και Ρίισε έχουν απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!