Τρέλανε και μας!

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης όλων των εγχώριων τίτλων, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να εξαργυρώσει το μεγάλο πλεονέκτημα που απόκτησε με την επιτυχία του αυτή.   ‎Ήδη, το πρώτο βήμα έγινε και η ομάδα μας βρίσκεται με συνοπτικές διαδικασίες στους ομίλους του Γιουροπα. Πέραν των οικονομικών πλεονεκτημάτων που ‎θα επωφεληθεί ο ΑΠΟΕΛ με την είσοδο του στους ομίλους του Champions League, η ομάδα μας θα αποκτήσει και πάλι την χαμένη της λάμψη που είχε θαμπώσει τα τελευταία δυο χρόνια.

Η πιθανή πρόκριση μας στους ομίλους έχει ακόμα μια τεράστια παράμετρο και έχει να κάνει με τον τεράστιο ενθουσιασμό και δυναμική που θα σκορπίσει ο ΑΠΟΕΛ σε όλους τους οπαδούς του. ‎Η ιδέα και μόνο ότι η ομάδα μας θα έχει καταφέρει το απόλυτο σε αυτή την φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης δημιουργεί πολύπλευρα πλεονεκτήματα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την τελευταία φορά που είχαμε προκριθεί στους ομίλους, ο Ιβάν Γιοβανοβιτς επέλεξε για πρώτη φορά το σύνθημα που θα τραγουδούσε η Νότια. Αυτό δεν ήταν άλλο από το Θρυλε που το πας….Τρέλανες και μας. Εμείς το μόνο που έχουμε να συμπληρώσουμε είναι απλά θα αποτελέσει τεράστιο άθλο αν μετά το πρωτάθλημα καταφέρουμε και το Champions League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!