Τραυματίας ο Μποαβεντούρα. Ε και;

Δεν είμαστε αγνώμονες και σίγουρα ο τίτλος μας έχει μια δόση υπερβολής. Ο Μποαβεντούρα είναι μια από τις ποιοτικότερες και σημαντικότερες προσθήκες που είχε το φετινό ΑΠΟΕΛ και αυτό αποδείχτηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Ο πολυσύνθετος Βραζιλιάνος δηλώνει από χτες τραυματίας και για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε και σήμερα θα διαφανεί αν θα μπορέσει να επανέλθει και σε τι ρυθμούς. Η θέση του αριστερού μπακ την οποία καπάρωσε από το καλοκαίρι ενδέχεται να αναζητήσει για δεύτερη φορά φέτος αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου. Συμπτωματικά η μοναδική απουσία του Μπόα λόγω τραυματισμού ήταν και πάλι στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής εναντίον του Ερμή. Από εδώ και εμπρός η όποια απουσία λόγω τραυματισμού ή καρτών είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Ο χρόνος συμμετοχής κάποιων ποδοσφαιριστών που μέχρι σήμερα θεωρούνταν παγκίτες αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα και το ζητούμενο είναι να δώσουν τις λύσεις που όλοι αναμένουμε. Ο Νεκτάριος δείχνει έτοιμος εδώ και καιρό για να αρπάξει την ευκαιρία αφού σε όσους αγώνες μπήκε ως αλλαγή είχε καλή απόδοση.

Ο Γιοβάνοβιτς εκτιμά τις ικανότητες του παίκτη και όπως συμβαίνει με τον Σολώμού έτσι και με τον Νεκτάριο άρχισε από το καλοκαίρι μια προσπάθεια για να αποτελέσουν επιλογές για τα δυο άκρα της άμυνας. Θεωρητικά οι Κουτσόπουλος και Ηλία αποτελούν επιλογές για να καλύψουν την απουσία του Μπόα, πρακτικά όμως δεν υπολογίζονται καθόλου.

Ο Κυριακάτικος αγώνας δεν θα είναι εύκολος και το ότι ο Ερμής βρίσκεται εκ νέου στην αναζήτηση προπονητή δεν πρέπει να μας παρασύρει. Μπορούμε και πρέπει να τους κερδίσουμε αν παρουσιαστούμε σοβαροί και σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

O Soupa Man σε ρόλο wikileaksH στήλη Soupa Man φορεί το σοβαρό της κοστούμι και παίρνει τα ηνία στο θέμα των αποκαλύψεων. Τα όσα θα δείτε δείχνουν το παρελθόν και παρών του Παναγή. Κατέχουμε στοιχεία που θα ζήλευε ακόμα και το wikileaks, αλλά θα αναμένουμε. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!