Τροχιοδρομείται αναβολή της συνέλευσης

Μέρα σημαντικών παρασκηνιακών διεργασιών μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή αφού η νέα ήττα αποτέλεσε την αφορμή για να ανατραπούν τα δεδομένα που αφορούν τις διοικητικές εξελίξεις. Όπως προκύπτει και από τα όσα έχουν λεχθεί στην απογευματινή συνεδρία ο Ερωτοκρίτου και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου προσανατολίζονται να παραιτηθούν άμεσα. Προτού το πράξουν θα ορίσουν συγκεκριμένα άτομα με τα οποία ο πρόεδρος βρίσκεται σε διαβουλεύσεις και με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η γενική συνέλευση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου. Η αλλαγή πλεύσης προέκυψε μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Ερωτοκρίτου με ομάδα μεγαλομετόχων. Στη συνάντηση αυτή ήταν μεταξύ άλλων παρών οι Πετρίδης και Γεωργίου οι οποίοι φαίνεται να ευνοούν την ομαλή διάδοχη κατάσταση. Από την πλευρά του ο πρόεδρος έδειξε να μην θέλει να περιμένει ακόμα ένα μήνα προκειμένου να παραδώσει στους επόμενους.

Με τον τρόπο που μαγειρεύονται οι εξελίξεις ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ανεξαρτήτως του αν θα γίνει τελικά η διοικητική αλλαγή δια του ορισμού προκύπτουν τα εξής σημαντικά θέματα:

– Οι μετόχοι αλλά και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γενικότερα πρέπει να γνωρίζει σε ποια οικονομική κατάσταση παραδίδει την εταιρεία η διοίκηση Ερωτοκρίτου. Τα δεδομένα όπως τα γνωρίζουμε είναι άκρως ανησυχητικά και για κάποιους μη διαχειρίσιμα. Εννοείται ότι ταμειακό έλλειμμα καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια ενίχυσης του ρόστερ.

– Η διάδοχη κατάσταση πρέπει να είναι τέτοια που να μπορεί να έχει καλές πιθανότητες να βγάλει τον ΑΠΟΕΛ από το τρομερό οικονομικό, αγωνιστικό και επικοινωνιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει μπει.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό οι μεγαλομέτοχοι καλούνται να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών κάτι που δεν έχουν καταφέρει να πράξουν εδώ και αρκετό καιρό. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!