Υπάρχουν πολλοί λόγοι

Η νίκη-πρόκριση επί του παραρτήματος επανάφερε τα χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλους μας. Οι παίκτες μας με τη σωστή καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσαν τη δική τους αποστομωτική απάντηση σε όσους βιάστηκαν να μας ξεγράψουν. Το ΑΠΟΕΛ σκέφτεται πλέον τον τελικό κυπέλλου της 17ης Μαΐου και πως θα μπορέσει να φέρει το κύπελλο στην τροπαιοθήκη μας. Το διαδικαστικό μέρος ξεκαθάρισε χτες με τους προέδρους των δυο ομάδων να συμφωνούν για διεξαγωγή του αγώνα στο ΓΣΠ στις 8 το βράδυ.

Απέναντι μας θα βρούμε την πρωταθλήτρια ομάδα της Ανόρθωσης η οποία θέλει να πανηγυρίσει το νταμπλ. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θεωρούν ότι το ότι θα αγωνιστούν στην έδρα μας δεν αποτελεί πρόβλημα αφού ανεξαρτήτως διοργάνωσης πιστεύουν ότι μπορούν να μας κερδίσουν.

Όλοι θυμόμαστε το σκηνικό και τα δεδομένα των φετινών αναμετρήσεων μας με την ομάδα του Κετσπάγια και πως χάσαμε δύο αγώνες αλλά και πως μείναμε στην ισοπαλία σε έναν άλλο. Θέλουμε όλοι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και το μεθεπόμενο Σάββατο θα έχουν την καλύτερη αφορμή αφού αν τα καταφέρουμε θα στεφθούμε και κυπελλούχοι.

>

Πολλοί βιάστηκαν να μας ξεγράψουν λόγω των σημαντικών απωλειών που θα έχουμε στην μεσαία γραμμή με τις απουσίες των Σατσιά και Μιχαήλ. Όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν άλλα απρόοπτα ενώ η απουσία των συγκεκριμένων παικτών είναι ακόμα ένα κίνητρο για να προσπαθήσουμε περισσότερο.

Η παρουσία του Μοραίς στον τελευταίο αγώνα ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική. Παίζοντας ίσως για πρώτη φορά στη φυσική του θέση έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις και ο αγώνας πρωταθλήματος που έχει μείνει προσφέρεται για να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Τώρα γιατί ο Ουζουνίδης πρωτίστως και ο Γιοβάνοβιτς μετέπειτα δεν του έδωσαν τις ευκαιρίες που έπρεπε στο να αγωνιστεί στη φυσική του θέση είναι κάτι που δυστυχώς δεν είναι της ώρας.

Μέχρι την ημέρα του τελικού θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι αρκετοί μας παίκτες με πιο σημαντικές τις περιπτώσεις τον Χαραλαμπίδη, Σεγκιρί, Ζε Κάρλος και Μαχλά. Όλοι μπορούν να θεωρηθούν βασικοί και αναλόγως της τακτικής που θα αποφασίσει ο προπονητής θα του είναι αναγκαίοι.

Ο κόσμος ήδη μετρά αντίστροφα και τα εισιτήρια που μας αναλογούν θα γίνουν ανάρπαστα. Αυτό θα αποτελέσει και μια γερή οικονομική ανάσα για τη διοίκηση που αναμένεται να τιμολογήσει τα εισιτήρια στα 30 ευρώ σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις πολλές και άμεσες της υποχρεώσεις. Τόσο το κεφάλαιο προγραμματισμός όσο και οι αποπληρωμές των φετινών οφειλών είναι θέματα που απασχολούν έντονα αφού οι ρευστότητα της εταιρείας δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!