Υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς

Δεδομένη θεωρείται πλέον η παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας μας και για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε συνάντηση μεταξύ διοίκησης και του Σέρβου προπονητή, που έγινε την Κυριακή επαναβεβαιώθηκε η θέληση και των δυο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των σχετικών συμβολαίων που ίσως γίνει σήμερα. Από πλευράς διοίκησης κρίθηκε σκόπιμο να προταθεί διετές συμβόλαιο στον Γιοβάνοβιτς αφού εκτιμήθηκε ιδιαίτερα το έργο που διετέλεσε πέρσι αλλά και φέτος, ενώ θετικά αντιμετωπίστηκε και η σημαντική αύξηση απολαβών που αξίωσε και πέτυχε ο προπονητής μας.

Με αυτά τα δεδομένα κλείνει με τον αναμενόμενο τρόπο ένα θέμα που έστω και διαδικαστικά εκκρεμούσε και οι δυο πλευρές μπορούν να επικεντρωθούν και επίσημα σε θέματα προγραμματισμού ενόψει της νέας χρόνιας. Η τεχνική ηγεσία επιθυμεί να κλείσει το θέμα ενίσχυσης το συντομότερο δυνατό αφού το ρόστερ θα πρέπει σε ένα μεγάλο βαθμό να κλείσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Κατά τα άλλα ανοικτό παραμένει το θέμα ανανεώσεων των Χιώτη, Ηλία, Μιχαήλ και Χάτζι με τις περιπτώσεις αυτές να είναι πλέον ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων της διοίκησης. Μπορεί λοιπόν κάποια δημοσιεύματα να έκαναν αναφορά ότι η διαδικασία των ανανεώσεων των συγκεκριμένων παικτών να ξεκίνησε από τον Ιανουάριο αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο προπονητής επιθυμεί την παραμονή των προαναφερθέντων γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά την άμεση συνέχεια τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία προσπαθούν έντονα να περάσουν σε κόσμο και παίκτες το μήνυμα ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και πως θα είναι καταστροφικό να θεωρήσουμε ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!