Φοίβο, είμαστε ανύπαρκτοι

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ δεν είναι απρόσωπη. Ηγείται ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε από τον Φοίβο Ερωτοκρίτου ο οποίος αδυνατεί να κάνει τα απαραίτητα και επιβεβαιώνει τα όσα του καταλογίζουν πολλοί μεταξύ των οποίων και οι οργανωμένοι. Τα όσα έγιναν από τον Τράττο και το βοηθό του Αθηνόδωρο Ιωάννου στο Τσίρειο ξεχείλισαν το ποτήρι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι και φέτος ανύπαρκτος στα κέντρα αποφάσεων και η αποκλειστική ευθύνη βαραίνει τον Φοίβο Ερωτοκρίτου. Και αυτό γιατί μετά από απαίτηση του ιδίου είναι ο μοναδικός που χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα. Οι δηλώσεις των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου ή και του εκπροσώπου τύπου δεν αρκούν. Είναι λυπηρό όμως που ακόμα και από αυτές απουσιάζει ο πρόεδρος.  Με λύπη διαπιστώνουμε ότι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έχει ρόλο παρατηρητή στα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στην ομάδα μας. Δεν είναι τυχαίο που o πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ επέλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με τον αντιπρόεδρο Γεωργίου από την κερκίδα του Απόλλωνα και μετά αντί να είναι ο πρώτος που θα έκανε κάποιες δηλώσεις επέλεξε τη σιωπή.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και βρισκόμαστε σε μια φάση όπου καμία δήλωση δεν αρκεί αφού δεν μπορεί να διαφοροποιήσει τα δεδομένα . Όπως και οι παίκτες έτσι και εμείς απαιτούμε την προστασία της ομάδας. Όσοι ασχολούνται με το παρασκήνιο αναγνωρίζουν ότι δηλώσεις όπως αυτές που μας έχουν συνηθίσει οι διοικούντες δεν αρκούν.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει καταντήσει περίγελο στο χώρο των διαιτητών και όσων χαράσσουν γραμμή στην ΚΟΠ. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δεν κάνει ούτε τα απολύτως απαραίτητα και οι συνεργάτες του το αναγνωρίζουν αλλά για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν σιωπούν.

Για τον Τράττο δεν υπάρχουν λόγια. Με προβληματισμό διαπιστώνουμε ότι ο πρόεδρος των διαιτητών αποτελεί πλέον μισητό εχθρό του ΑΠΟΕΛ..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!