Φταίμε οπότε όλα ξανά αρχίζουν

Ο Απόλλων έκανε το καθήκον του και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα βαθμολογική απώλεια της ομάδας μας κέρδίζοντας την Αγία Νάπα με 2-5. Με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων μοιράζονται την πρώτη θέση στη βαθμολογία ενώ έχει πλησιάσει και ο Ερμής που βρίσκεται στο -5. Όσοι θεωρούσαν ότι η ομάδα μας με το τέλος του 2014 θα είχε κλειδώσει την υπόθεση τίτλος βρίσκονται σε κατάσταση πανικού ή σοκ και αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Η αδυναμία της ομάδας μας να διαφυλάξει το +5 δεν ήταν τυχαία. Οι τραυματισμοί που θερίζουν την ομάδα και σχετίζονται με την εκγύμναση των παικτών καθώς και η μη βελτίωση σε βασικούς τομείς ήταν αναπόφευκτο να φέρουν και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Τα αντανακλαστικά του Δώνη μέχρι στιγμής δεν είναι τα καλύτερα δυνατά ενώ οι πρώτες 14 αγωνιστικές επιβεβαίωσαν ότι είναι μύθος το βάθος του ρόστερ μας.

Η συνέχεια δεν θα είναι πιο εύκολη απλά και μόνο επειδή μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Μέρος του προβλήματος οφείλεται σε παθογένειες και μόνο αν γίνουν αντιληπτές θα μπορέσουν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Πέραν των αγωνιστικών θεμάτων όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Απόλλων είναι πλέον η ομάδα με τη δυναμική και πως εμείς πρέπει να δείξουμε αν μπορούμε να αντιδράσουμε σωστά και παρατεταμένα.

Η μπάλα λόγω της διακοπής είναι πλέον στα πόδια της διοίκησης και του Δώνη. Από τις αποφάσεις τους θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η συνέχεια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!