Χαρές και πανηγύρια όταν πρέπει

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί αντιπάλων που θεωρούνται ανταγωνιστές μας ή που για άλλους λόγους ψοφούν να μας στερούν τη νίκη, έφεραν μεγάλο ενθουσιασμό σε όλους μας. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ανέβασε στροφές και αναγκάζει τους πάντες να παραδεχτούν πως αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό σύντομα θα καταστεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σταθερότητα του ΑΠΟΕΛ σε συνδυασμό με το ότι η Ανόρθωση δεν πείθει αλλά και τα προβλήματα του παραρτήματος δημιουργεί μια δυναμική για την ομάδα μας. Πρέπει όμως να διαχειριστούμε σωστά τη δυναμική αυτή έτσι ώστε το σερί νικών να μεγαλώσει.

Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας και όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο πιο εύκολα θα γίνουν τα πράγματα. Το πάθημα της Ενπ και της Πάφου δεν μας έγινε ακόμα μάθημα. Αυτό θα επιβεβαιωθεί περίτρανα από το αγωνιστικό πρόσωπο που θα δείξουμε στους αγώνες που έρχονται με τους λεγόμενους μικρούς. Για την ομάδα μας δεν υπάρχουν φιλικά και ο Κυριακάτικος αγώνας με ένα ακόμα παράρτημα του ΑΚΕΛ απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα.

Δεν είμαστε πρωταθλητές, ούτε καν φαβορί έστω και αν όλοι σωστά νιώθουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερο προπονητή. Το πολύ καλό ξεκίνημα είναι σημαντικό αλλά δεν αρκεί. Δεν θα κουραστούμε όπως πέρσι, το θέλουμε πολύ αλλά χρειάζεται σοβαρότητα ακόμα και από τον κόσμο.

Ρεπό και από αύριο επιστροφή στις προπονήσεις
Η εβδομάδα αρχίζει με ρεπό αφού το ότι ο αγώνας μας είναι την Κυριακή επιτρέπει κάτι τέτοιο. Οι αμέσως επόμενες μέρες θα κρίνουν το αν μπορεί να υπολογίζεται ενόψει Αλκής ο Χαραλαμπίδης. Η παρουσία του είναι σημαντική εν τι απουσία του Μαρσίνιο ενώ η ετοιμότητα των Ζόρζε και Μίρο που ήταν στην αποστολή με την Άχνα στέλλουν ενθαρρυντικά μηνύματα.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!