Ψυχραιμία και ανάληψη ευθυνών

Η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ όχι μόνο την Κυριακή αλλά μέσα από μια σειρά αγώνων που προηγήθηκε δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Ο κόσμος ανησυχεί, προβληματίζεται, κινδυνολογεί και απαιτεί από αυτούς που παίρνουν αποφάσεις να μην μείνουν στα λόγια. Το τι μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά είναι ότι η προβληματική αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας είναι απόρροια του προγραμματισμού που έχει γίνει αλλά και του όλου κλίματος που επικρατεί. Κλίμα που ΔΕΝ καλλιεργείται και εδραιώνεται από τον κόσμο αλλά από τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Περνούμε δύσκολες στιγμές αφού είναι πολλοί που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους ως προς τις δυνατότητες της ομάδας. Οι πρώτοι που κλονίστηκαν, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις Ουζουνίδη και κάποιων παικτών, είναι όσοι βρίσκονται καθημερινά στον Αρχάγγελο. Είναι για αυτό που απαιτούμε ανάληψη ευθυνών από διοικούντες, προπονητές και παίκτες. Μπορούν και πρέπει να οδηγήσουν την ομάδα σε καλύτερες εμφανίσεις και μπορούν να κερδίσουν μέσα στο Παπαδόπουλος όσο εξωφρενικό και ακούγεται κάτι τέτοιο (για κάποιους).

Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε λέει μια παροιμία και αυτό ισχύει απόλυτα για το ΑΠΟΕΛ. Για να είμαστε πιο σωστοί η παροιμία είναι κομμένη και ραμμένη στον Ουζουνίδη του οποίου η επιμονή απέτρεψε την μεταγραφή ενός επιθετικού και τώρα ψάχνουμε το λάθος. Ο Ζε Κάρλος θα λείψει τουλάχιστον για έξι εβδομάδες και το κενό του δεν αναμένεται να αναπληρωθεί εύκολα. Γράφουμε όμως στον πληθυντικό γιατί ξέρουμε ότι αν ο Ουζουνίδης βγει δυνατός μέσα από αυτή τη φάση που περνούμε θα βγει κερδισμένο και το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε υπέρ της ενότητας και της ομοψυχίας αλλά κάθετα εναντίον του στρουθοκαμηλισμού.

Έγιναν λάθη και παραλείψεις τα οποία πλέον δεν μπορούν να διορθωθούν. Δε χρειάζεται όμως να κάνουμε χειρότερα τα πράγματα με επαναλαμβανόμενους αποτυχημένους πειραματισμούς. Κάτι που επίσης πρέπει να γίνει άμεσα είναι κάποιοι παίκτες να βελτιώσουν την απόδοση τους. Μας λείπει η σταθερότητα του Σατσιά ο οποίος είναι παροπλισμένος ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Καψή. Ο Φερναντές εδώ και μήνες είναι τόσο αδιάφορος που δίνει αφορμή σε οπαδούς μας να δίνουν εξηγήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τέλος ο Μακρίδης ψάχνει να βρει τη χαμένη του αγωνιστική ταυτότητα διαμέσου φημών και αβεβαιότητας που δεν έπρεπε να υπάρχουν αλλά δε φαίνεται να απασχολούν κάποιους.

Το τρίπτυχο διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας και παικτών έχει λοιπόν το μαχαίρι και την πίττα και σε αντίθεση με το πολύ μπλα μπλα που ακούσαμε μετά τον αποκλεισμό με την Μπάτε, τώρα θέλουμε πράξεις.

Η επιστροφή του «Εν Ψυχρώ»
Έχουμε γράψει ξανά για τη συνεχή αναβάθμιση του apoel.net η οποία αρχίζει σήμερα με την επιστροφή μιας στήλης που έκανε θραύσεις πριν χρόνια. Ο «Εν Ψυχρώ» είναι και πάλι μαζί μας, ενώ στο τελικό του στάδιο βρίσκεται ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας που θα συνοδευτεί με αρκετές αναβαθμίσεις.

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ
Το apoel.net για ακόμα μια φορά ευχαριστεί όσους έστειλαν φωτογραφίες στη στήλη ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν 287 φωτογραφίες από 66 διαφορετικές χώρες, ενώ άλλες 11 περιμένουνν για να δημοσιευτούν. Πολλοί από εσάς που στέλετε έχετε την απορία για το πότε θα δημοσιευτούν οι δικές σας φωτογραφίες. Η στήλη ανανεώνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με τη σειρά που τις παραλάβαμε. Τη στιγμή που κάποιοι μας ζηλεύουν αλλά δεν μπορούν να μας μιμηθούν…

Εμείς βάζουμε στόχο να έχουμε φωτογραφίες από όλο το κόσμο!!!

Οι επόμενοι στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ είναι: Μετέωρα, Κεφαλονιά, στην κορυφή του Βεζούβιου, Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Νέα Υορκη, Λιθουανία, Κρήτη, Γερμανία, Ιαπωνία, Βενετία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!