Όχι από Σισοκό

Η περίπτωση του Γάλλου Σισοκό ήταν εξαρχής δύσκολη και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πράξη αφού ο νεαρός μέσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε γίνει εδώ και λίγες μέρες από τη διοίκηση. Ο Σέρτζιο ενημερώθηκε για την οριστική αρνητική κατάληξη και πλέον πρέπει να προσαρμόσει το πλάνο του αναλόγως. Ο Πορτογάλος ήθελε να έχει και την τελευταία προσθήκη μαζί του στην Αυστρία από την αρχή αλλά αυτό δεν θα γίνει εφικτό. Η προσοχή στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις που ήδη είναι στα υπόψη ενώ καθημερινά προτείνονται παίκτες αφού τώρα αρχίζει να ζεσταίνεται για τα καλά το μεταγραφικό παζάρι. Το ζητούμενο για τον Σέρτζιο είναι κατά πόσο θέλει να περιμένει ή αν κρίνει απαραίτητη την άμεση απόκτηση ενός μέσου με σκοπό να είναι στη διάθεση του ενόψει του τρίτου προκριματικού.

Με τα σημερινά δεδομένα η ανάγκη εξακολουθεί να είναι για έναν μέσο που θα μπορεί να βοηθήσει τόσο στην αναχαίτιση όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Στο ρόστερ υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι Μοράις, Γκόμεζ, Αρτυματάς, Ντα Σίλβα, Σατσιάς, Χαραλάμπους που μπορεί να θεωρηθούν επιλογές αμυντικών χαφ και ο Σέρτζιο κρίνει αναγκαίο να έχει ακόμα μια επιλογή.

Επειδή το μεταγραφικό πλάνο και οι ανάγκες της ομάδες δεν είναι κάτι στατικό ενδεχομένως και με βάση τα όσα θα αρχίσει να βλέπει ο Σέρτζιο και στα φιλικά να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο τι ψάχνει μέσα από την τελευταία προσθήκη. Αν μπορεί βέβαια να θεωρηθεί τελευταία αφού ούτε αυτό μπορεί να το εγγυηθεί κανείς!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!