Άμεση δράση

Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε και δημόσια θέση για τα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα αφού αυτά που έχουμε δηλώσει, κατ’ επανάληψη, στον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου δεν φαίνεται να τους έχουν προβληματίσει. Με λάθη που βαραίνουν τους ίδιους αλλά και τον προπονητή έγινε ένας κάκιστος προγραμματισμός ο οποίος έφερε κατά σειρά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, την απώλεια του Σουπερ Καπ και το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Αρχικά οι προσωπικές διαφορές των μελών και στην συνέχεια η ατολμία όλων, οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ να ψάχνει παίκτες την τελευταία μέρα των μεταγραφών και στην συνέχεια να αξιολογεί άνεργους.

Ανάμεσα σε άλλα, το τελευταίο που ακούσαμε εκ μέρους της διοίκησης ήταν και το 3 επί 3 για τους αντίστοιχους αγώνες πρωταθλήματος. Αντί αυτού μετράμε ήδη 2 ήττες σε 4 παιχνίδια και το χειρότερο, η ομάδα μας δεν πείθει κανένα πλην των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Η εξήγηση που δίνεται αφορά δήθεν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά εμείς το μόνο που εντοπίσαμε είναι το ότι η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία, προσπαθούν να τρελάνουν εμάς τον κόσμο, που τους ακολουθά πιστά κάθε εβδομάδα.

Αναλάβετε κύριοι της διοίκηση τις ευθύνες σας πριν να είναι αργά. Έχουμε κρίση και γνωρίζουμε ποιά πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι στον οποιοδήποτε. Μην κάνετε τα πράγματα περίπλοκα στην προσπάθεια σας να δικαιολογήσετε τα λάθη και τις παραλήψεις σας. Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να προσπαθείτε να μας βγάλετε όλους τρελούς. Κάντε τον απολογισμό σας και πάρτε πρωτοβουλίες προτού είναι αργά.

Αρχίστε από τα του οίκου μας και φροντίστε να επιστρέψει η αναλόγη σοβαρότητα και πειθαρχία στον Αρχάγγελο αφού με τα όσα ακούγονται κάθε λίγο με τους συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως χάσατε τον έλεγχο. Σας προειδοποιούμε λοιπόν πως εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα αναγκαστούμε να βγάλουμε προς τα έξω τα όσα συμβαίνουν μεσα στα αποδύτηρια και μας προβληματίζουν.

Δεν το συνηθίζουμε ως οργανωμένο σύνολο να παρεμβαίνουμε στα αγωνιστηκά ζητήματα των τμημάτων του ΑΠΟΕΛ, αλλά η κραυγή του κόσμου για άμεση δράση είναι τόσο δύνατη που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Αρχής γινομένης από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ο Σύνδεσμος θα λάβει δραστικά μετρά τα οποία θα κλιμακωθούν αν δεν παρατηρήσουμε αλλαγή νοοτροπίας και αγωνιστικής απόδοσης.

Εν του Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ,

Σπύρος Σωτηρίου,
Πρόεδρος Δ.Σ.

Ο Φωτίου ρίχνει φως
Τη μια πτυχή των όσων παράξενων και άκρως υποτιμητικών συμβαίνουν στο σωματείο ΑΠΟΕΛ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σήμερα στις 7 το απόγευμα από το Χάρη Φωτίου. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος θα πραγματοποιήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία θα μιλήσει για όλους και για όλα. Η διάσκεψη θα γίνει στο Fan Club του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Αναμένουμε να ακούσουμε σύντομα και τις απόψεις της πλευράς Σχίζα και των υπόλοιπων μελών του σωματείου.

___________________________________________________________

300 συμμετοχές στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ!!!

Εκεί που σταματούν τα όρια της τρέλας αρχίζει το ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ. Ξεκίνησε δειλά το Γενάρη του 2005 και σε λιγότερο από 3 χρόνια έχει φτάσει τις 300 συμμετοχές. Όπως έχουμε προαναφέρει στόχος μας είναι ο κόσμος όλος. Σήμερα παρουσιάζουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις διακοπές του “πιο τρελού πορτοκαλί”. Από ότι φαίνεται κάποιοι παίρνουν μαζί με το διαβατήριο τη σημαία του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!