Γαλαζοκίτρινος αλλά υπομονή μέχρι την Παρασκευή

Όπως γράψαμε από τη Δευτέρα ο Αλωνεύτης πήρε την απόφαση του την οποία γνωστοποίησε και στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με την οποία είναι σε επαφή. Τα όσα γράφονται για ζυγίσματα από τις αντιδράσεις επώνυμων ή ανώνυμων οπαδών μας ή και αυτών του παραρτήματος είναι περισσότερο εκτιμήσεις των μέσων ενημέρωσης. Το όποιο ενδιαφέρον της Αελ σιγά σιγά ατονίζει και το πλάνο προνοεί ότι ίσως και την Παρασκευή να έρθει το 3ο και πιο δυνατό SMS που θα αφορά την απόκτηση του Στάθη Αλωνεύτη! Η απόκτηση του μικρόσωμου αλλά ταχύτατου μεσοεπιθετικού γίνεται σε μια χρονική στιγμή που η προτεραιότητα είναι στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής, αλλά η ευκαιρία που παρουσιάστηκε μετά την απόφαση του Λάρκου δεν μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Όπως είναι φυσικό η μετακίνηση του Αλωνεύτη δημιουργεί έντονες συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων με αυτούς του παραρτήματος να καλούνται να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι οι πιθανότητες να αναγεννηθεί ποδοσφαιρικά ο πρώην παίκτης τους είναι μεγάλες.

Από πλευράς των δικών μας οπαδών είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αυτοί που κρατούν μια πισινή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Αλωνεύτης βρίσκεται σε μια πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, γεγονός που ο ίδιος ο παίκτης θα επιχειρήσει να αλλάξει όταν με το μετακομίσει στον Αρχάγγελο. Ο Γιοβάνοβιτς και οι μελλοντικοί συμπαίκτες του αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στάση του κόσμου, ο οποίος στην πλειοψηφία του εγκρίνει και με το παραπάνω την μεταγραφή του καλοκαιρίου.

Δεν χωρά ο Ατόρνο

Ο ερχομός του Αλωνεύτη στον Αρχάγγελο κάνει εξαιρετικά δύσκολα τα δεδομένα για τον Ατόρνο ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Η πρώτη περσινή μεταγραφή δεν δικαίωσε τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος επιχειρεί να διορθώσει το λάθος του. Στην προσπάθεια του θα χρειαστεί τη βοήθεια του Απόλλωνα που ενδιαφέρεται να επανεντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του. Το πρόβλημα που ίσως παρουσιαστεί είναι οι οικονομικές απολαβές του Ατόρνο που φέτος θα φτάνουν τις 200 χιλιάδες ευρώ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!