Τα δεδομένα για σέντερ μπάκ

Αν δεν το καταλάβατε αδυνατούμε να γράφουμε γενικόλογα όσον αφορά μεταγραφές που «ψήνονται» και να φωτογραφίζουμε την μισή Ευρώπη σκιαγραφώντας παίκτες που βρίσκονται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα. Σήμερα θα επιχειρήσουμε να σας δώσουμε μια όσο το δυνατό πιο ρεαλιστική εικόνα των δεδομένων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες σε σχέση με τις μεταγραφικές κινήσεις. Η εκκρεμότητα που βρίσκεται πιο ψηλά στην ατζέντα των Γιοβάνοβιτς και Πολυδώρου είναι η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Ο στόχος είναι να κλείσει θετικά η υπόθεση μέχρι την Παρασκευή και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τα πάντα. Ο προπονητής έχει καταλήξει στις περιπτώσεις δυο παικτών με τους οποίους ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική. Αν και θεωρείται απίθανο να υπάρξει τελική συμφωνία οι επόμενες λίγες ώρες είναι κρίσιμες αφού θα διαφανεί αν μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που υπάρχουν.

Οι δυσκολίες σχετίζονται με το ότι οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαια στις ομάδες που αγωνίζονται και η προσπάθεια που γίνεται είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Όπως έχουμε πει ο χρόνος πιέζει και αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη τις επόμενες ώρες, ο Γιοβάνοβιτς θα αναγκαστεί να στραφεί εκ νέου σε άλλες περιπτώσεις παικτών που του έχουν προταθεί.

Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και είναι για αυτό που το επόμενο 48ωρο θεωρείται σημαντικό. Όπως τονίζουν οι γνώστες του παζαριού ο Μαίος αλλά και ο Ιούνιος δεν είναι εύκολοι μήνες για να ψωνίσει κάποιος αφού αρκετοί παίκτες θεωρούν ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους. Με αυτά τα δεδομένα είναι διαθετημένοι να έρθουν στην Κύπρο μόνο αν ικανοποιηθούν πλήρως στον οικονομικό τομέα.

Παρόλα αυτά η παράμετρος της Ευρωπαϊκής προοπτικής είναι κάτι που διαπραγματευτικά θα πρέπει να βοηθήσει την πλευρά μας αφού η πορεία την τελευταία τριετία και οι καλές πιθανότητες συμμετοχής στους ομίλους του Europa είναι κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!