Ισχύει η τριμηνία (τουλάχιστον) για τον Μαρίνο

Από το πρωί σχολιάσαμε μέσω twitter ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σατσιάς χρίζει της δέουσας προσοχής όσον αφορά τα όσα επικοινωνήθηκαν ή διέρρευσαν από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. Με ικανοποίηση είδαμε ότι σήμερα και με αφορμή το προγραμματισμένο εξιτήριο του αρχηγού μας εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από τον διευθυντή του καρδιολογικού τμήματος. Σε αυτήν ο πλέον αρμόδιος επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης πρέπει να αποφύγει τις προπονήσεις για τουλάχιστον 3 μήνες. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη θέση που διαψεύδει τα όσα διέρρευσαν χτες και έκαναν λόγω για επιστροφή του παίκτη σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων τις επόμενες μέρες. Ναι, ο Μαρίνος ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντρίτιδα προ ημερών αλλά είναι η μυοκαρδίτιδα που αναγκάζει το καρδιολογικό τμήμα να του απαγορεύει ουσιαστικά να προπονείται για τους επόμενους τρεις μήνες.

Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη αλλά όπως έχουμε τονίσει από χτες πάνω από το ποδόσφαιρο και τους όποιους επικοινωνιακούς χειρισμούς από τον ΑΠΟΕΛ ή τα οπαδικά sites της Ομόνοιας, είναι η υγεία του Μαρίνου Σατσιά.

Το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει τα ακόλουθα:

O ποδοσφαιριστής Μαρίνος Σατσιάς εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις 16/06/2012 με γενικευμένα ενοχλήματα και ηλεκτροκαρδιογραφικές αλλαγές. Προηγήθηκαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας προ μιας περίπου εβδομάδας. Οι εξετάσεις παρουσίασαν ευρήματα συμβατά με ιογενή μυοκαρδίτιδα.

Εξέρχεται με σύσταση αποφυγής έντονης άσκησης/προπόνησης για τουλάχιστον τρεις μήνες. 

Δρ. Ευαγόρας ΝικολαΐδηςΔιευθυντής Καρδιολογικού  Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!