Παράθυρο ελπίδας για Ατόρνο, έτοιμος ο Μπιτόν

Δεν αρκεί σε κανέναν μας το ότι βρεθήκαμε κοντά στην πραγματοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής οπότε θα επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα που είπε σήμερα ο Γιοβάνοβιτς. Κρατάμε το ότι έστω και απομακρυσμένη υπάρχει η πιθανότητα για τον Ατόρνο να προλάβει κάποιους αγώνες των play offs και το ότι ο Μπιτόν είναι έτοιμος και μάλλον θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Σαλαμίνα. Ο προπονητής μας άφησε να νοηθεί πως ούτε ο Αλωνεύτης θα προλάβει τον Σαββατιάτικο αγώνα. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα:’Είναι δύσκολο το επόμενο μας παιχνίδι διότι έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της η Νέα Σαλαμίνα. Στόχος μας είναι η νίκη για να φύγουμε κερδισμένοι από αυτό το παιχνίδι’.

– Για τους τραυματίες:’Ταλαιπωρείται από κτύπημα στον τετρακέφαλο ο Αλωνεύτης. Θα είναι έκπληξη αν προλάβει’. Εκτός είναι Χιώτης και Μπενασούρ, επίσης με προβλήματα.

– Για τον Αντόρνο:’Για έξι εβδομάδες ο Αντόρνο δεν μπορεί να κάνει προπονήσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορεί να κάνει άλλες ασκήσεις, αποθεραπείας, για να έχει όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Αυτός ο χρόνος που δεν θα μπορεί ο Αντόρνο να δουλεύει με την ομάδα είναι έξι εβδομάδες. Μετά τις έξι εβδομάδες ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή, ίσως σε 8-10 εβδομάδες από τώρα’.

– Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή:’Παρουσιάστηκε μία περίπτωση που μας απασχόλεισαι σοβαρά, δεν θα προχωρήσει, συνεχίζουμε με αυτό το ρόστερ. Στόχος ήταν να πάρουμε έναν επιθετικό, είτε θα μπορούσαμε να αφήσουμε τον Αντόρνο στη θέση που είναι πολύ παραγωγικός φέτος, ως επιθετικός. Από τη στιγμή που μας παρουσιάστηκε ο Μπιτόν, είχα τον Αντόρνο να μπορεί να παίξει και μπροστά και δεξί εξτρέμ. Τώρα μιλάμε ότι ο Αντόρνο δύο μέρες μετά την απόκτηση του Μπιτόν, τραυματίστηκε ο Αντόρνο. Λόγω των χαρακτηριστικών του Αντόρνο, μας δινόταν ευκαιρία να πάρουμε παίκτη σέντερ φορ ή δεξιά’.

– Για τον Μπιτόν:’Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο Μπιτόν, δεν προέρχεται από αποχή, αυτό βλέπουμε στην προπόνηση, το γήπεδο θα είναι καθρέφτης. Καλά καλά δεν ξέρει τους συμπαίκτες. Μπορεί να είναι στην αποστολή’.

– Για την αναθεώρηση της τακτικής να μην παίρνει δανεικούς:’Δεν είναι πρακτική μου να παίρνω δανεικούς. Όμως αξιολογείς, επαναξιολογείς κάποια πράγματα. Αν δεν έχεις μπροστά σου κάτι για να δώσεις ασφαλή έγκριση για 1.5 ή 2.5 χρόνια συμβόλαιο, αν δεν έχεις δυνατότητα να φέρεις τέτοιο ποδοσφαιριστή, τότε περιορίζεις το ρίσκο όσον αφορά το μελλοντικό σχεδιασμό. Επειδή έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, δεν τίθεται θέμα να την αλλάζεις την ομάδα κάθε χρόνο τόσο πολύ. Μειώνεις το ρίσκο και αν θέλεις τον παίκτη τον αγοράζεις. Εγώ δεν το συνήθιζα, αλλά είναι συνηθισμένη πρακτική σε άλλες ομάδες, όταν έχεις άμεση ανάγκη ενίσχυσης. Τα προβλήματα προέκυπταν λόγω τραυματισμών’.

– Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις δύο μεταγραφές:- ‘Είμαι ικανοποιημένος από τις δύο μεταγραφές. Το μόνο που με λειπεί είναι ο τραυματισμός του Άλντο, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Πέρασε πάρα πολλά, δούλεψε σκληρά, ενώ έχει μία σεζόν μπροστά να δώσει και άλλη πράγματα, αλλά τραυματίστηκε σε μία κρίσιμη στιγμή’.

– Για τις λύσεις που υπάρχουν:’Αν ήμουν σίγουρος ότι ο Άλντο δεν θα έπαιζε μέχρι το τέλος της σεζόν, θα τον άλλαζα. Γι αυτό έγιναν συζητήσεις τις δύο τελευταίες μέρες, διότι δεν ξέρουμε αν θα προλάβει τα παιχνίδια των πλέι οφ. Όμως πιστεύω στο ρόστερ, έχω παιδιά που δεν έχω αξιοποιήσει όσο θέλω, όπως Μπούντιμιρ, Μπέκμαν και Μπιτόν. Δεν έχουμε ακόμα πάρει αυτό που περιμένουμε από αυτούς. Εγώ πιστεύω ότι θα μας δώσουν τις λύσεις που χρειάζονται μέχρι το τέλος της χρονιάς’.

– Για τον Ζουέλα:’Τέλος της εβδομάδας επιστρέφει ο Ζουέλα. Δεν έπαιξε στο Κόπα Άφρικα, αλλά προπονείτο κανονικά. Δεν έχω ενημέρωση ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό’.

– Για τις διοικητικές εξελίξεις:’Ο προπονητής είναι προπονητής, εγώ είμαι δουλεύω εδώ, πληρώνομαι από τη διοίκηση. Το λιγότερο που πρέπει να περιμένετε είναι να ασχολείται ο προπονητής με διοικητικές εξελίξεις, από σεβασμός προς τους θεσμούς. Σίγουρο αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι τα πράγματα είναι ομαλά’

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!