Επιβεβαίωσε ότι είναι καλή ομάδα

Το ντέρμπι των αήττητων στο Μπρύζ έληξε ισόπαλο με 1-1 και ο Σέρτζιο που ήταν παρών θα έβγαλε σίγουρα κάποια χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη Ζούλτε. Παρακολουθώντας και εμείς τον αγώνα μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητα και που έχει τα θετικά αλλά και αρνητικά της στοιχεία. Αν και το δείγμα γραφής δεν είναι ικανοποιητικό θα τολμούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια πιο ποιοτική ομάδα σε σχέση με την Μάριμπορ. Όπως και στους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League έτσι και σήμερα η Ζούλτε έδειξε να έχει αμυντικά κενά, τα οποία όμως η Μπρίζ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Απεναντίας ήταν η Ζούλτε που με λόγω των επιθετικών της αρετών κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και να έχει 6 σουτ εντός τέρματος έναντι 1 των γηπεδούχων.

Η εξέλιξη του σκορ με την Μπρίζ να προηγείται καθόρισε το ρυθμό του αγώνα αφού η Ζούλτε στη συνέχεια κράτησε περισσότερο μπάλα στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει κάτι που κατάφερε στο 77 με τον Naessens. Η ισοφάρισε ήρθε χωρίς να εξασκήσει έντονη πίεση αλλά ήταν η ομάδα που επιδίωξε περισσότερο το γκολ.

Η καλή κυκλοφορία της μπάλας ήταν ένα άλλο χαρακτηριστικό που κρατήσαμε όπως επίσης και το ότι ήταν απειλητική στις στατικές φάσεις.

Ζούλτε: Bossut, De fauw, Colpaert, Godeau (90′ Verboom), D’Haene, Hazard (86′ Trajkovski), Ingi Sk

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!