Έρχεται με την ομάδα συνεργατών του

Η επιλογή Γιώργου Δώνη έγινε δεκτή με ανακούφιση αφού καλώς η κακώς η περίπτωση Λέβι τρόμαξε την πλειοψηφία του κόσμου και όχι μόνο. Η πορεία του ΑΠΟΕΛ τους επόμενους οκτώ μήνες θα δείξει την ορθότητα της απόφασης και το ζητούμενο είναι να κάνουν όλοι το παν για να μπορεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε υπόχρεοι  να σχολιάσουμε το ότι ο στόχος της διοίκησης που ήταν να τοποθετήσει άτομο της επιλογής της στο τεχνικό τιμ σε ρόλο βοηθού προπονητή δεν έγινε τελικά εφικτός. Ο Γιώργος Δώνης δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο αλλά η προϋπόθεση του ήταν να εργαστεί με τη δική του ομάδα συνεργατών και αν η διοίκηση επιθυμεί να εργοδοτήσει επιπλέον άτομα δεν θα φέρει αντίρρηση. Από τη στιγμή όμως που ο Δώνης έρχεται στην Κύπρο με επιτελείο τεσσάρων ατόμων, η εργοδότηση και πέμπτου ατόμου κρίνεται αχρείαστη και ασύμφορη. Πέραν αυτών όμως των παραμέτρων είναι δεδομένο ότι ο Δώνης έχει μια χημεία και τρόπο λειτουργίας με τους Αγγελίνα, Γεωργίτσα, Μένταν και Μαλιαρίτση που έρχονται μαζί του.

Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να χωνέψουμε ότι την επόμενη φορά που θα έχουμε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και ελπίζουμε αυτό να καθυστερήσει, η ομάδα μας θα πρέπει να ψάξει για ένα νέο προπονητικό τιμ.

Η διοίκηση Ερωτοκρίτου για ευνόητους λόγους λειτουργεί και δεσμεύει τον ΑΠΟΕΛ σε βάθος εξαμηνίας και είναι για αυτό που θα πρέπει έγκαιρα να εξεταστούν θέματα που αφορούν το ποιος και πότε θα πρέπει να αποφασίσει για τον προγραμματισμό της νέας χρόνιας.

Μπορεί αυτά τα θέματα να φαίνονται μακρινά αλλά τόσο η μεταγραφική Ιανουαρίου όσο και η μεθεπόμενη είναι πιο κοντά από ότι νομίζουμε.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!