Λύση αυτός που θα έρθει

Για ακόμα μια εβδομάδα ο Δώνης έχει το δίλημμα Αμορίν ή Μπόρδα όσον αφορά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ολιβέιρα στο κέντρο της άμυνας. Οι δυο παίκτες όχι μόνο δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους σε αποδεκτά επίπεδα αλλά συχνά πυκνά κάνουν τέτοια λάθη που ο προπονητής αναγκάζεται να τους εναλλάσσει. Οι πρώτες 16 αγωνιστικές έδειξαν πως ούτε το rotation αρκεί αφού τα αίτια είναι βαθύτερα. Είναι για αυτό που η ουσιαστική λύση στο πρόβλημα θα προέλθει μόνο μέσα από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Η απόφαση του Δώνη είναι δεδομένη και οι όποιες σκέψεις έγιναν για προσθήκη επιθετικού μπήκαν εδώ και καιρό στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μεταγραφική. Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν χρειάζεται επειγόντως έναν κεντρικό αμυντικό που θα μπορέσει να καλύψει τα κενά των Μπόρδα και Αμορίν.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλουμε έναν ποιοτικό αμυντικό του οποίου ο χρόνος προσαρμογής θα είναι περίπου μηδέν μέρες. Οι αδυναμίες των προαναφερθέντων σε συνδυασμό με το ότι και ο Ολιβέιρα δεν κάνει καλή χρονιά όπως επίσης το ότι δέχεται εύκολα κίτρινες δημιουργεί επιπλέον πίεση.

Εννοείται ότι η αναγκαία βελτίωση στη μεσοαμυντική λειτουργία θα έρθει μέσα από τους αγώνες και είναι για αυτό που χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε η χημεία μεταξύ νέων και παλιών να μην φέρει νέες βαθμολογικές απώλειες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!