Βράσε ρύζι, αν δεν υπάρξει συνέχεια

Κάπου εδώ οι χαρές και τα πανηγύρια για τα όσα είδαμε στο Τσίρειο πρέπει να σταματήσουν. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα πρέπει να  αρχίσει να κερδίσει με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από ότι μέχρι σήμερα. Η αρχή πρέπει να γίνει το Σάββατο στον αγώνα με τον Άρη. Τυχόν υποτίμηση θα αποδειχτεί καταστροφική αφού πρόκειται για μια ομάδα που ενισχύθηκε σε μεγάλο βαθμό κατά την μεταγραφική περίοδο. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι ένα σερί νικών που θα της επιτρέψει να ανακάμψει βαθμολογικά. Χωρίς αυτό τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα αφού η Αελ δεν χάνει βαθμούς εύκολα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους άλλους δυο (Απόλλων και Ερμής).

Είναι γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες στείλαμε παραπάνω από ενθαρρυντικά μηνύματα. Μετά το καλύτερο 60λέπτο με τη Σαλαμίνα ακολούθησε η επιβλητική εμφάνιση με την Αελ. Ο Ντε Βινσέτι έφερε τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση που έλειπε από όλους στον ΑΠΟΕΛ όλοι θα κριθούν σε βάθος χρόνου.

Ο Άρης είναι θεωρητικά και μόνο ο πιο εύκολος αγώνας ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει αγώνες εναντίον των ομάδων της πρώτης εξάδας. Κατά σειρά έχουμε Ερμή (εντός), Ανόρθωση (εκτός) και Απόλλων (εντός). Όσοι πίεση ή άγχος και αν δημιουργεί ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει όλους τους αγώνες. Ιδιαίτερα αν η Αελ περάσει νικηφόρα από την Αεκ αυτή την αγωνιστική η πίεση θα μεταφερθεί στους διώκτες της.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!