Η πιο μεγάλη μάχη

Η τεράστια προσπάθεια που οδήγησε στο αήττητο σερί των 20 αγώνων δεν αρκεί αφού η Αελ δείχνει τη δική της συνέπεια και σταθερότητα. Ο ΑΠΟΕΛ τίθεται σήμερα αντιμέτωπος με την Ομόνοια την οποία πρέπει να κερδίσει για να ενδυναμώσει τις ελπίδες του για κατάκτηση του πιο ανέλπιστου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Ο βαθμός δυσκολίας είναι γνωστός και σε αυτό έχει βοηθήσει η εμπειρία του τελευταίου αγώνα με το παράρτημα του ακελ. Οι παίκτες μας θα βρουν απέναντι τους έναν αντίπαλο που θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να μας στερήσει τη νίκη και κατ΄επέκταση το πρωτάθλημα. Απέναντι στο πάθος τους, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αντιπαραβάλει ακόμα μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη αλλά και την αγωνιστική ποιότητα που έχουμε σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Ο αγώνας λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και είναι για αυτό που οι παίκτες μας θα πρέπει να εφαρμόσουν σωστά το αγωνιστικό πλάνο και με αυτοσυγκέντρωση να αποφύγουν τα λάθη. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας θα διασφαλίσει τη συνοχή όλων των γραμμών και η απόδοση συγκεκριμένων παικτών θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Ο Μοράις στον άξονα, ο Αλωνεύτης στα άκρα και ο Μαντούκα μπροστά είναι τρεις περιπτώσεις παικτών από τους οποίους θα εξαρτηθούν πολλά.

Παίζεται μια θέση

Δεν ξέρουμε πόσο προβληματίστηκε ο προπονητής μας για τη θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας, αφού είναι η μόνη θέση που κατά τον κόσμο υπάρχει ερωτηματικό. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν θα  θα προτιμήσει τον Χαραλαμπίδη λόγω της εμπειρίας του σε τέτοιους αγώνες ή αν θα πάει με μια πιο αντισυμβατική επιλογή με έναν εκ των Μπενασούρ, Σολωμού και Γκόμες.

Κατά τα άλλα θα δούμε την αμυντική τετράδα των Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν και Αντωνιάδη με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια ενώ στο κέντρο θα είναι οι Μοράις και Βινίσιους. Το επιθετικό δίδυμο των Σιέρινταν και Μαντούκα είναι ίσως η μοναδική επιλογή και παράλληλα αυτή που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη επί του Απόλλωνα, ενώ ο Αλωνεύτης θα καλύψει το αριστερό άκρο.

Εννοείται ότι υπάρχει και η επιλογή του να δούμε ως επιθετικό δίδυμο τους Σαντίν και Σιέρινταν, κάτι που αν γίνει θα δώσει τη δυνατότητα στον Δώνη να στείλει τον Μαντούκα στα άκρα αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ετοιμότητα του πρώτου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!