Δεν προχωρά του Ρίκι

Είχαμε προηδοποιήσει από χτες οτι η κακή συνήθεια των υπευθύνων προγραμματισμού να διαρρέουν τους μεταγραφικούς στόχους θα τους άφηνε ακόμα περισσότερο εκτεθειμένους. Η περίπτωση του Ρίκι προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των ποδοσφαιριστών που τελικά οι διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε ναυάγιο ετσι το ψάξιμο συνεχίζεται. Ισως να ειναι από τις περιπτώσεις που να είναι και για καλό αν αναλογιστούμε τις τρελές οικονομικές απαιτήσεις του Ρίκι σε συνδυασμό και με τους πρόσφατους τραυματισμούς του. Για το θέμα κάνανε αναφορά και στο προηγούμενο μας θέμα οταν προσπαθήσαμε να αναδείξουμε σημαντικές λεπτομέρειες που κάποια μεσα ενημέρωσης επέλεξαν να μην αναδείξουν.

Η ουσία είναι οτι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και πάλι στο ψάξιμο με τους υπεύθυνους να καλούνται να βρουν το λάθος και αν είναι δυνατο να το διορθώσουν. Ειναι φανερό πλέον οτι υπαρχει τρομερη δυστοκία στο να αξιολογηθούν σωστα και απο όλες τις παραμέτρους οι παίκτες που προτείνονται.

Μέρος του προβλήματος ειναι ακριβώς οτι σε ακόμα μια μεταγραφική υπαρχει τρομερη εξάρτηση στους μανατζερ και τι θα μας προτείνουν, παρόλο που η προσθήκη του Νασιμέντο εδωσε την εντύπωση οτι θα υπήρχε η δυνατότητα ουσιαστικής απεξάρτησης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!