Ποιος σκέφτεται τον Ερμή;

Η μέρα που θα επαναρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας πλησιάζει. Ποιος όμως σκέφτεται τον Ερμή; Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για την ανάγκη να δείξουμε χαρακτήρα και ωριμότητα έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στο διπλό ταμπλό. Το Σάββατο θα δούμε ένα πρώτο δείγμα της ικανότητας αυτής που πρέπει να έχει ο ΑΠΟΕΛ προκειμένου να στείλει από την αρχή του πρωταθλήματος το μήνυμα στους αντιπάλους του. Οι παίκτες ακόμα και δημόσια παραδέχονται ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και ο αγώνας της ερχόμενης Τετάρτης. Αυτό δεν πρέπει να ξενίζει αφού το ίδιο συμβαίνει με όλους μας. Το βάρος όμως της ευθύνης πέφτει σε αυτούς και στον Δώνη αφού θα πρέπει να μπορέσουν να επικεντρώνονται και στον αγώνα πρωταθλήματος.

Έχοντας ένα ρόστερ που σφύζει από ποιότητα και πληρότητα το θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό και όχι τόσο αγωνιστικό, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών.

Ο Δώνης θα έχει σήμερα όλους τους παίκτες στον Αρχάγγελο και μέσα από την αυριανή προπόνηση που θα συμμετάσχουν κανονικά και οι διεθνείς θα ξεκαθαρίσει το πλάνο του. Θυμίζουμε ότι ο Ερμής έρχεται στη Λευκωσία αποφασισμένος για μια νέα αρχή με τον Παπαβασιλείου στον πάγκο του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!