Οι απαιτήσεις μας και η συνέχεια

Οι απόψεις των ποδοσφαιριστών, του προπονητή αλλά κυρίως των οπαδών μετά από αγώνες όπως αυτόν στο Παρκ ντε Πρενς με την Παρί, φανερώνουν ‎ το επίπεδο στο οποίο έχουμε φτάσει. Ο ΑΠΟΕΛ έφυγε μέσα από δύο σπουδαίες έδρες έχοντας χάσει με το μικρότερο δυνατό σκορ. Μπορεί να μην υπάρχουν τιμητικές ήττες, όμως η παρουσία της ομάδας μας σε όλες ανεξαιρέτως αναμετρήσεις στον όμιλο έχουν κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων αλλά και των φιλάθλων σε όλη την Ευρώπη που παρακολουθούν το θεσμό του Champions League.

Το να έχουμε τόσο τρελές απαιτήσεις από την ομάδα μας ‎σε τέτοιο επίπεδο δεν συνεπάγεται με απληστία. Το να θεωρείς ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί μα σταθεί επάξια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους αντικατοπτρίζει την πίστη την οποία έχουμε όλοι στις δυνατότητες της ομάδας.

Αν κάνοντας το χειρότερο σου παιχνίδι στην Ευρώπη καταφέρνεις να φύγεις από το Παρκ ντε Πρενς με το στενό 1-0 τότε θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον ικανοποιημένος. Σίγουρα δεν μπορείς να νιώθεις περήφανος για μια ήττα, αλλά μπροστά στις μεγάλες συντριβές που βλέπουμε κάθε βδομάδα να εισπράττουν μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Ευρώπης σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε άνετοι.

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε παρόλη την φτωχή συγκομιδή του στον Όμιλο να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του‎ για πρόκριση στο Γιουροπα. Το παιχνίδι με την Μπαρτσελονα αποκτά ακόμα περισσότερη σημασία για να μπορέσουμε να τα δώσουμε όλα στο Άμστερνταμ. Το να γράφουμε και μόνο κάτι τέτοιο λέει πολλά. Το να το πιστεύουμε λέει ακόμα περισσότερα.‎ Σεμνά και ταπεινά θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!