Αυτά με τη ζάχαρη

Καλημέρα αδέλφια,

01

Η τίγρη (θηλ.) ή ο τίγρης (αρσ.) είναι σαρκοφάγο θηλαστικό της οικογενείας των αιλουριδών, της οποίας αποτελεί το μεγαλύτερο και ισχυρότερο μέλος.

Τωρά πόθεν εις τα πόθεν οι μάντηες φωνάζουν τον πασιόκκελο τίγρη ένας Θεός ηξέρει. Εκτός και αν στα δάκτυλα του έχει νύχια κοφτερά. Έγω πάντως που τα είδα μου εθύμισαν μου σιεφταλιές.

 

03

 

 

02

Πάνω σε τούτο έννα συμφωνήσω. Μανιταρά ενοχλήθου ρε. Περιπαίζουν σε. Απόδειξε τους ποιος είσαι ρε. Κάμε μας γήπεδο.

Επειδή στην επιφάνεια βγαίνουν διάφορα φρούτα όπως τούτο τον Κυριάκο που μας είπεν ότι ενοχληθήκαμε από το γήπεδο αλλά κυρίως επειδή χθες υπήρξε περισσότερο και από αυτό των πράσινων χόχων ΜΙΣΟΣ… Να θυμίσω κάποια πράγματα και να βάλω κάποια άλλα στη θέση τους.

ΜΙΣΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ. Εκείνοι που θυμούνται καιρούς ΠΙΟΛΑ στο μπάσκετ ξέρουν. Άρα ο παράγοντας μίσος παραμερίζεται…

 

Ποιότητα Vs Ποσότητα

Δαμέ είναι το κλειδί μάντηδες. Μπράβο σας που αποκτήσατε ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας σας και του κόσμου σας. Μιας ιστορίας μείγμα Πεζοπορικού, Έπας και Άεκ. Με 3 τρόπαια και οι τρεις μαζί δημιουργήσατε ένα γήπεδο αντάξιο του ονόματος σας. Και για τον τεράστιο κόσμο. Που 8000 θέσεις μας δώσατε 600, κλείσατε για προστασία 1500 θέσεις, δώσατε 1500 δωρεάν όποιος επαίρναν που τις φοινικούδες. Μιλάμε για ντέρπι με την καλύτερη ομάδα στο νησί…

Τζαι επειδή άρχισα τζαι νευριάζω με τούτους τους ΑΠΟΕΛίστες που «Μπράβο στην αεκ για το γήπεδο που έφτιαξε»… Εν το θέλω ρε. Εν μιτσήν για μένα. Μόνο τα σίζον μου εν πιο πολλά που τις θέσεις σας.

Δηλαδή τωρά που το σκέφτουμαι… Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε διπλάσια πρωταθλήματα που εσάς σε ολόκληρη σας τη ζωή και με τα 3 σωματεία.

Όσο για τον σεφταλοπρόεδρο τον Τίγρη από σήμερα θα τον φωνάζω Φρόστις!

04

Ινάφ ις ινάφ. Μπρινγκ δε σουίς

Σούπαμαν

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!