Κάτι πάει στραβά!

Αν αυτό που είδαμε στο φιλικό με τη Λεχ Πόζναν ήταν η τελική πρόβα τότε μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό βράδυ την 14η Ιουλίου. Ο ΑΠΟΕΛ για ακόμα μια φορά έδειξε ανέτοιμος και γνώρισε την ήττα η οποία αναπόφευκτα προκαλεί ανησυχίες. Η ομάδα μας σε έναν ακόμα αγώνα έδειξε δυσκολία στο να λειτουργήσει σωστά μεσοεπιθετικά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.

 

Ακόμα πιο ανησυχητικό στοιχείο που παρουσιάζεται σε όλα τα φιλικά είναι η ευκολία που δεχόμαστε γκολ. Εναντίον της Λεχ Πόζναν χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα δεχτήκαμε τρία γκολ.

Ο Πασιένσια σε έναν ακόμα αγώνα έδειξε να θέλει να δοκιμάσει πράγματα παρά να δει  την 11αδα που προτίθεται να παρατάξει με τη Βαρνταρ. Το λέμε αυτό γιατί ο Στίλιτς δεν ήταν στο αρχικό σχήμα ενώ ο Μοράις πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Αστίζ.

Η αγωνιστική συμπεριφορά του ΑΠΟΕΛ στα φιλικά είναι αυτή που βλέπαμε και την περσινή χρονιά και το ζητούμενο είναι αν και τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε 9 μέρες για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Το νέο φιλικό της Τετάρτης που θα γίνει ενώπιων όλων μας είναι το νέο τεστ όπου ο Πασιένσια θα πρέπει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!