Με Ζε Κάρλος για το διπλό

Προτού πάρουμε τους βαθμούς της νίκης του διακοπέντα αγώνα εναντίον του Απόλλωνα, πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πιο σημαντικό διπλό της φετινής χρονιάς. Νίκη μέσα στο ΓΣΖ θα επιτρέψει στην ομάδα μας να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Μπορεί ο νέος ρεαλιστικός στόχος να πληγώνει κάποιους αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα αναμένοντας απώλειες από την Ανόρθωση. ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο και η διαφορά με το που θα αρχίσουν τα πλει οφς μειωθεί, θα μπορούμε να ελπίζουμε στο θαύμα.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως πρέπει να περιμένουμε αλλά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς αφού η ομάδα εξακολουθεί να μπορεί για πολύ περισσότερα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθημερινά βελτιώνει όσα μπορεί και κάποια από αυτά φαίνονται και στον αγωνιστικό χώρο.

>

Στη τελευταία προπόνηση οι Ζε Κάρλος και Δασκαλάκης προπονήθηκαν κανονικά επιβεβαιώνοντας την ετοιμότητα τους και τώρα η απόφαση είναι αποκλειστικά στον προπονητή. Το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουν και οι δυο στο αρχικό σχήμα αφού η παρουσία τους είναι σημαντική. Ερωτηματικό είναι το ποιος θα προτιμηθεί στο αριστερό άκρο μεταξύ των Φλορέα και Χατζί με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Δύσκολα θα υπάρξουν άλλες αλλαγές έστω και αν ο Φερναντές συνεχίζει να ψάχνεται αλλά από τη στιγμή που ο Χαραλαμπίδης δεν είναι 100% έτοιμος, ο Πορτογάλος αναμένεται να είναι στην εντεκάδα.

Ουκρανικές σειρήνες αυτή τη φορά
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το θέμα παραχώρησης ή όχι του Πορτογάλου έκλεισε οριστικά με το άδοξο ταξίδι του στην Αγγλία, ήρθε το ενδιαφέρον της Μεταλούρκ στο προσκήνιο. Παρόλο που στη διοίκηση δεν έφτασε επίσημη ενημέρωση, ο μάνατζερ του Φερναντές έχει κοινοποιήσει το ενδιαφέρον των Ουκρανών και το θέμα φαίνεται να κολλά στο οικονομικό. Και αυτό γιατί η Ουκρανική ομάδα σύμφωνα πάντα με τον Κώστα Χριστοδούλου είναι διαθετημένη να δώσει 200 χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη, ποσό που δεν ικανοποιεί το ΑΠΟΕΛ.

Ακόμα και αν αυξηθεί σημαντικά η πρόταση δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή αφού παρά τα φετινά του χάλια ο Φερναντές θεωρείται απαραίτητος στην προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η χρονιά με κάτι καλό. Φυσικά αυτό που ισχύει και για το οποίο έχουμε κάνει αναφορά ξανά είναι οι οικονομικές απολαβές του παίκτη που την επόμενη χρονιά αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!