Όλα πάνε καλά

Αυτό είναι το συμπέρασμα όσον αφορά την πορεία των ποδοσφαιριστών που έλειψαν τις τελευταίες εβδομάδες από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας. Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν αρκετά διαφωτιστική αφού οι Φλορέα, Μιχαήλ, Σεγκιρί και Μαχλάς ακολούθησαν το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το γεγονός αυτό στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ότι θα είναι όλοι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το πιο θετικό στοιχείο αφορά τον Νίκο Μαχλά για τον οποίον υπήρχαν οι περισσότερες αμφιβολίες αλλά η ξεκούραση των προηγουμένων ημερών δείχνει να ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Έλληνας επιθετικός.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά και στη σημερινή προπόνηση σημαίνει ότι η τεχνική ηγεσία θα βρεθεί μετά από καιρό στην ευχάριστη θέση να διαλέξει ανάμεσα σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές, τους έντεκα πιο έτοιμους. Και αυτό γιατί πέραν των γνωστών απουσιών των Τσόροβιτς και Καψή, όλοι οι άλλοι θα βρίσκονται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

>

Όπως είναι φυσικό σε τέτοιους αγώνες όλοι θέλουν να αγωνιστούν και είναι για αυτό που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λογικά θα είναι πολύ προσεκτικός στις επιλογές του όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Όπως έχουμε γράψει ξανά παρόλο που θα ήθελε να δει τον Σεγκιρί να ηγείται της αμυντικής γραμμής κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει λόγο της μακράς αποχή του παίκτη. Ο Μπρόερς είναι ο ένας σίγουρος στο κέντρο της άμυνας και αναλόγως του ποιος θα προτιμηθεί ως παρτενέρ του θα κριθεί η όλη στελέχωση της αμυντικής γραμμής.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι αν ο προπονητής μας επαναφέρει τη διάταξη 4-4-2 ή αν η ανέτοιμοτητα ενός εκ των Ζε Κάρλος ή Μαχλά τον αναγκάσει να προτιμήσει το 4-5-1 με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή.

Η σημερινή προπόνηση αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως σε όλα αυτά οπότε αναμονή και υπομονή. Πάντως ο κόσμος δείχνει να ανυπομονεί για τον Σαββατιάτικο αγώνα αφού γνωρίζει τη σημασία του. Έτσι και αλλιώς το γόητρο και μόνο είναι αρκετό για να ανεβεί η αδρεναλίνη οπότε η αντιστροφή μέτρηση έχει αρχίσει.

Τα έχουν χαμένα στην ΑΕΛ
Εν μέσω των γνωστών και υπερβολικών διαμαρτυριών για τη διαιτησία αλλά και του κινδύνου τιμωρίας του Ραντλ για την επίθεση σε οπαδούς μας, η ΑΕΛ προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της δεύτερης ήττας που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον αποκλεισμό. Η ομάδα μας από την άλλη καλείται να μείνει συγκεντρωμένη στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και να βελτιωθεί τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο για να μπορέσει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!