Το παλεύουμε

Η δυστοκία που παρατηρείται το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων συνεχίστηκε και χτες. Το ταξίδι του Κυριάκου Ζιβανάρη στην Αθήνα με σκοπό να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Μπέντζαμιν Ονουάτσι δεν είχε θετική κατάληξη έτσι ο πρόεδρος της ομάδας επέστρεψε άπραχτος. Λίγο οι ψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Ιωνικού ακόμα και για υποσχετική (200 χιλιάδες ευρώ το χρόνο) αλλά και η δική μας οικονομική στενότητα έβαλαν την υπόθεση στο ψυγείο. Όπως γράψαμε και χτες ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Γιοβάνοβιτς αφού ο προπονητής μας φαίνεται να αναγνωρίζει την ανάγκη απόκτησης ενός παίκτη τύπου Μακρίδη έστω και αν ο Παουλίστα θεωρείται κάτι τέτοιο.

Κατά τα άλλα ο Νο3, Ντανίλο Χαβιέρ Πεϊνάδο ήρθε στην Κύπρο και προπονήθηκε έστω και αν δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Τα δεδομένα συνηγορούν ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία προτιμούν να τον δουν αγωνιζόμενο έστω και σε προπονήσεις προτού πάρουν την τελική τους απόφαση, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως.

>

Τα δεδομένα πάντως εξακολουθούν να λένε ότι το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην μεσοεπιθετική γραμμή. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δαπανηθούν αρκετά χρήματα κάτι που αποδεικνύεται και από τις κινήσεις των αντιπάλων μας. Αν η διοίκηση δεν μπορεί να δαπανήσει τέτοια ποσά ίσως να είναι καλύτερα να προχωρήσει στην απόκτηση λίγων και καλών παρά αρκετών των οποίων η ικανότητα να κάνουν τη διαφορά σηκώνει συζήτηση.

Αναμονή και από τον κόσμο
Μπορεί η κίνηση στα διαρκείας να πηγαίνει σχετικά καλά με τον αριθμό διάθεσης να πλησιάζει τις 3000 αλλά και ο κόσμος φαίνεται να αναμένει πολύ περισσότερα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το σχετικό δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας όπου το 47% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η ομάδα μας χρειάζεται ουσιαστική ενίσχυση, ενώ το 42% κρίνει πως θέλουμε απλώς συμπληρωματικές κινήσεις. Τέλος μόνο το 11% δηλώνει πλήρως ευχαριστημένο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!