Έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους

Ευτυχώς που ήρθε και η επίσημη τοποθέτηση με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο για να βάλει τον κάθε φαντασιόπληκτο στη θέση του. Η διοίκηση Ζιβανάρη μετά από αρκετές μέρες πήρε θέση στα όσα γράφονται στο θέμα Κωνσταντίνου και με ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα διαψεύδει ότι ο παίκτης είναι κοντά στο ΑΠΟΕΛ ή και το ότι του έχει γίνει πρόταση. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση Ζιβανάρη επιχειρεί να βάλει ένα τέλος στα αβάσιμα δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνιση τους πυκνά συχνά.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το μόνο πράγμα που επιχειρήθηκε από πλευράς επιτροπής προγραμματισμού προ 3 εβδομάδων ήταν μια βολιδοσκόπηση στην πλευρά του Κωνσταντίνου, στο κατά πόσο σκέφτεται να επιστρέψει στην Κύπρο. Η απάντηση ήταν αρνητική έτσι το όλο θέμα έμεινε ως εκεί.

Η ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ:
Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα αλλά και τοποθετήσεις εκπροσώπων του τύπου αναφορικά με δήθεν πρόταση της ομάδας μας προς τον διεθνή Κύπριο ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κωνσταντίνου,θα ήθελε να αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δηλώσει κατ’επανάληψη ότι στο παρόν στάδιο της καριέρας του δεν έχει την Κύπρο μέσα στις επιλογές του.

>

Προς τι επομένως η συνεχής επιμονή ορισμένων ότι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ευρίσκεται περίπου ένα βήμα από τον Αρχάγγελο;

Αν ο στόχος κάποιων είναι να διαταράξουν την ηρεμία,το καλό κλίμα αλλά και την καλή ψυχολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας, το αντιλαμβανόμαστε, άλλα είναι δύσκολο να το κατορθώσουν.

Η ομάδα μας, με την τελευταία εμφάνιση της και την εκπληκτική παρουσία του κόσμου της στην κερκίδα, έστειλε τα μηνύματα της και είμαστε βέβαιοι ότι με την προσθήκη των παικτών μας που για διάφορους λόγους απουσίαζαν από τον τελευταίο αγώνα μας, θα παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρή.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να γνωρίζουν ότι, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας είναι πολύ καλά στελεχωμένη, συνεχίζεται η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση της με ακόμα ένα επιθετικό παίκτη.

Όπως και στην περίπτωση με τον Ονουάτσι η έγινε οικονομική υπέρβαση γιατί τον ήθελε ο προπονητής μας,το ίδιο θα γίνει και με την περίπτωση του επιθετικού όταν εξευρεθεί αυτός που θα ικανοποιεί τον κύριο Γιοβάνοβιτς”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!