Την Κυριακή το νέο τεστ σταθερότητας

Θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί η μετάθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή (17:00), αντί το Σάββατο αφού αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να προετοιμαστεί καλύτερα. Η έστω και μια μέρα θεωρείται σημαντική αφού όπως είναι γνωστό οι διεθνείς θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο την Πέμπτη, με κάποιους από αυτούς να έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής το βράδυ της προηγούμενης. Δώδεκα συνολικά ποδοσφαιριστές απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και το ζητούμενο και αυτή τη φορά είναι να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα.

Η προσοχή όλων έχει στραφεί στον αγώνα με τον Ατρόμητο και παρά το ότι ο Αρχάγγελος είναι σχεδόν άδειος, όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Με την ομάδα μας να πάσχει από το σύνδρομο της αστάθειας είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Μπορεί να είμαστε μόλις δυο βαθμούς μακριά από την κορυφή αλλά ο κόσμος περιμένει περισσότερα.

>

Έτσι φαίνεται να εξηγείται σε μεγάλο βαθμό και η αποχή αρκετών από τους εντός έδρας αγώνας. Σύμφωνα με το σχετικό δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας , το οποίο διεξάγεται από χτες ένα ποσοστό 60% θεωρεί την αστάθεια ως το σημαντικότερο λόγω της μειωμένης προσέλευσης. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ότι ένα ποσοστό κοντά στο 20% θεωρεί την αδιαφορία ως τον κύριο λόγο ενώ με 17% οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η ετοιμότητα των Κοσόφσκι και Μιχαήλ είναι βέβαιη και η πιθανότητα να δούμε τον πρώτο να επιστρέφει στην εντεκάδα είναι μεγάλη. Από σήμερα ο Γιοβάνοβιτς θα έχει το γενικό πρόσταγμα των προπονήσεων αναμένοντας την επιστροφή των διεθνών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!