Μονόδρομος η νίκη

Τα δεδομένα είναι περίπου τα ίδια όπως και την περασμένη αγωνιστική αφού η βαθμολογική μας θέση αναγκάζει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη με την ελπίδα ότι κάποτε οι άλλοι δυο θα έχουν απώλειες. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2008 η ομάδας μας αντιμετωπίζει την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και το ότι αγωνιζόμαστε στο ΓΣΠ δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι θα κάμψουμε την αντίσταση του Εθνικού Άχνας. Αυτό από μόνο του όμως δεν μπορεί να μας δώσει τη νίκη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, θέληση και καλή απόδοση σε όσο το δυνατό μεγαλύτερη διάρκεια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας και παρά το ότι θα ήθελε και ο ίδιος να βρισκόταν σπίτι του τέτοιες μέρες έχει προσαρμοστεί με τα δεδομένα.

Το ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τη Δόξα ήταν μέτριο αλλά για τους δικούς τους λόγους κάποιοι το παρουσίασαν πολύ καλό. Η ομάδα μας δυσκολεύεται αφάνταστα να έχει σταθερά καλή απόδοση μέσα σε ένα ενενηντάλεπτο κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον περασμένο αγώνα. Ο προπονητής μας σε δηλώσεις του έθεσε το όλο θέμα με τρόπο που έβγαζε τη θετική πλευρά της ιστορίας αφού τα δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησαν.

Οι απουσίες των Κοσόφσκι και Μοραίς είναι σημαντικές αλλά είναι παράλληλα και μια πρόκληση αφού αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουμε την ποιότητα και το βάθος που απαιτείται. Ο Χρύσης Μιχαήλ μετά από αρκετό καιρό στον πάγκο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Σατσιά και θα θέλει να δώσει κάποιες απαντήσεις αλλά και να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει και ο Μπρούσερ ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όπως επίσης και ο Χαραλαμπίδης που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Δόξα πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι.

Τέλος ο κόσμος καλείται για ένα δίωρο να κάνει ένα διάλειμμα από τις εορταστικές «υποχρεώσεις» των ημερών και να δώσει μαζικά το παρών του με τρόπο που να βοηθήσει στο να κερδίσουμε τον αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!