Γλυκιά αναμονή

Η 16η συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας αποτέλεσε ένα ακόμα ορόσημο στη φετινή ξέφρενη πορεία και αν δεν γίνει ο Θεός κουμουνιστής το μόνο που απομένει είναι η τυπική στέψη. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα βάζει σε αναμονή τους πάντες και ιδίως τους χιλιάδες οπαδούς μας. Ο ένας βαθμός που απομένει για να στεφθούμε και μαθηματικά πρωταθλητές θα έρθει αν όλα πάνε καλά μέσα στο Παπαδόπουλος και οι δυο αγώνες με ΑΕΛ και Ομόνοια θα είναι γιορτές με θύματα τους  γνωστούς κομπλεξικούς. Πριν από όλα αυτά όμως υπάρχει ο πρώτος αγώνας με την Πέγεια για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ομάδα μας καλείται μέσα σε μια δύσκολη έδρα να θέσει τις βάσεις για πρόκριση έτσι ώστε να βρεθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. Ο αντίπαλος μας έδειξε ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο ενώ τα μεγάλα λόγια των διοικούντων τους πρέπει να αποτελέσουν επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας.

Η Μεγάλη Εβδομάδα όμως ξεκινά από πλευράς υποχρεώσεων την Τρίτη στο Λευκόθεο όπου το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στις 7.00 η ομάδα τίθεται εκ νέου αντιμέτωπη με τον Κεραυνό και έχει σαν στόχο τη δεύτερη νίκη που θα μας φέρει μια ανάσα από τον τίτλο. Η κινητοποίηση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το σίγουρο είναι ότι η ατμόσφαιρα θα ωθήσει τους παίκτες σε ακόμα μια νίκη.

Αναμονή για τις ανανεώσεις
Η εβδομάδα που μπαίνει μάλλον θα κρίνει το μέλλον των Ηλία και Μιχαήλ στο ΑΠΟΕΛ αφού σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση οφείλει απαντήσεις στους δυο ποδοσφαιριστές. Το ενδεχόμενο να δοθεί εκ νέου παράταση αυτή τη φορά με δικαιολογία τον επικείμενο αγώνα κυπέλλου δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πάντως η θέληση όλων των πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας και με τους δυο θα παίζει καταλυτικό ρόλο και θα είναι κάτι περισσότερο από έκπληξη αν δεν ανανεώσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!